Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Φαλκάο στο Μουντιάλ η Κολομβία!

Χωρίς Φαλκάο στο Μουντιάλ η Κολομβία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2014 01:23
Δεν τα κατάφερε τελικά ο Ρανταμέλ Φαλκάο, καθώς ο Χοσέ Πέκερμαν δεν τον συμπεριέλαβε στην τελική 23αδα της Κολομβίας για το Μουντιάλ, μιας και ο σούπερ σταρ της ομάδας δεν έχει ξεπεράσει τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Ιανουάριο.

Δεν θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με την Ελλάδα ο Ρανταμέλ Φαλκάο, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κολομβίας, Χοσέ Πέκερμαν αναγκάστηκε να τον «κόψει» από την τελική 23αδα που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία.

Ο διεθνής επιθετικός της Μονακό υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Ιανουάριο σε αγώνα Κυπέλλου της Μονακό και έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ, ωστόσο παρότι συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή, δεν θα αγωνιστεί τελικά στα γήπεδα της «χώρας του καφέ», όντας ανέτοιμος.

Από την προεπιλογή «κόπηκαν» και οι Αμάραντο Περέα και Λουίς Μουριέλ , ενώ το παρών δίνει κανονικά ο Μεχία της Νασιονάλ παρά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τη Σενεγάλη.

Η αποστολή της Κολομβίας:


Τερματοφύλακες: Δαβίδ Οσπίνα (Νις), Φαρίδ Μονδραγόν (Ντεπορτίβο Κάλι), Καμίλο Βάργκας (Σάντα Φε).

Αμυντικοί: Μάριο Γέπες (Αταλάντα), Κάρλος Βαλδές (Σαν Λορένσο), Κριστιάν Σαπάτα (Μίλαν), Άλβαρες Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ), Σαντιάγο Άριας (Αϊντχόφεν), Καμίλο Σούνιγα (Νάπολι), Πάμπλο Αρμέρο (Γουέστ Χαμ)

Μέσοι: Κάρλος Σάντσες (Έλτσε), Φρέντι Γκουαρίν (Ίντερ), Αμπέλ Αγκιλάρ (Τουλούζ), Άλντο Ραμίρες (Μορέλια), Χουάν Κιντέρο (Πόρτο), Βίκτορ Ιμπάρμπο (Κάλιαρι), Χάμες Ροντρίγκες (Μονακό), Χουάν Κουαδράδο (Φιορεντίνα), Aλεσάντερ Μεχία (Νασιονάλ)

Επιθετικοί: Κάρλος Μπάκα (Σεβίλλη), Αντριάν Ράμος (Ντόρτμουντ), Τεόφιλο Γκουτιέρες (Ρίβερ Πλέιτ), Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.