Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά σε συμφωνία με Κασάμι ο Ολυμπιακός

Κοντά σε συμφωνία με Κασάμι ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2014 22:34
Ο Ολυμπιακός μέσω επίσημης ενημέρωσης, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παϊτίμ Κασάμι, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής συμφωνία, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 22χρονος βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Με επίσημη ενημέρωση, ο Ολυμπιακός υπογράμμισε πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ελβετό μεσοεπιθετικό της Φούλαμ χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής συμφωνία, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 22χρονος θα αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» τη νέα σεζόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο Κασάμι που έχει γεννηθεί στα Σκόπια και έχει πολιτογραφηθεί Ελβετός, αγωνίζεται από το 2011 στη Φούλαμ, με την οποία σημείωσε 3 γκολ σε 35 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, ενώ την περσινή χρονιά παραχωρήθηκε δανεικός στη Λουκέρνη, μετρώντας 1 γκολ σε 16 παιχνίδια.

Το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε κόντρα στη Κρίσταλ Πάλας:



Επιβεβαίωση για Μασάντο


Παράλληλα ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν την ομάδα να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη παραχώρηση του Πάουλο Μασάδο.

Μάλιστα σύμφωνα με κροατικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος χαφ έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις και την Τρίτη θα ανακοινωθεί από τον σύλλογο, με τον Ολυμπιακό να φέρεται ότι θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.