Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκες για Αγγλία, Ισπανία, ζορίστηκε η Ελβετία (videos)

Νίκες για Αγγλία, Ισπανία, ζορίστηκε η Ελβετία (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2014 01:20
Η Αγγλία κέρδισε με 3-0 το Περού στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι ενόψει της προετοιμασίας για το Μουντιάλ, ενώ νίκη πήρε και η Ισπανία η οποία κέρδισε με 2-0 τη Βολιβία. Ζορίστηκε η Ελβετία, 1-0 την Τζαμάικα.

Με τον Στάριτζ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ και τους δύο αμυντικούς Κέιχιλ και Τζαγκέλκα να βρίσκουν δίχτυα, η Αγγλία κέρδισε με 3-0 το Περού στο «Γουέμπλει» ωστόσο δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της.

Και αυτό διότι η ομάδα του Ρόι Χότζον εμφάνισε προβλήματα ανάπτυξης και δημιούργησε λίγες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο ήταν αποτελεσματική, με τον Στάριτζ να ανοίγει το σκορ με τρομερό γκολ στο 32’, ενώ στις επανάληψη οι Κέιχιλ (65’) και Τζαγκέλκα (70') «καθάρισαν» τη νίκη.

Αγγλία: Χαρτ, Τζόνσον, Μπέινς (75' Στόουνς), Χέντερσον, Κέιχιλ, Τζαγκέλκα (73' Σμόλινγκ), Λαλάνα (73' Μίλνερ), Τζέραρντ (64' Γουίλσιρ), Στάριτζ (82' Μπάρκλεϊ), Ρούνεϊ (66' Στέρλινγκ), Γουέλμπεκ.

Περού: Φερναντέζ, Αντβίνκουλα (78' Βελάρντε), Γιότουν, Κάλενς, Ροντρίγκες, Ράμος (68' Ριόχας), Ντέζα (66' Ρουίντιαζ), Μπαλόν, Ραμίρεζ (60' Ουρτάδο), Κρουσάδο, Καρίγιο (86' Φλόρες).

Νίκη για Ισπανία


Νίκες για Αγγλία, Ισπανία, ζορίστηκε η Ελβετία (videos)
Νίκη πανηγύρισε και η Ισπανία, η οποία επικράτησε με 2-0 της Βολιβίας (ομάδα που θα αντιμετωπίσει σε φιλικό η Ελλάδα) σε παιχνίδι που έγινε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Οι «φούριας ρόχας» ήταν καλύτεροι, είχαν δοκάρι στο 30’ με τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, και τελικώς στο 51’ ο συμπαίκτης του στην Τσέλσι, Φερνάντο Τόρες κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Οι Ισπανοί είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ και στο 84’ ο Ινιέστα με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Ντεουλοφέου, ο οποίος πήρε τη θέση του Πέδρο στο 79’

Ισπανία: Ρέινα, Αθπιλικουέτα, Πικέ (46' Αλμπιόλ), Χ. Μαρτίνεθ, Α. Μορένο, Τσάβι, Ιτουράσπε, Καθόρλα, Μάτα (46' Ινιέστα), Τόρες, Πέδρο (79' Ντεουλοφέου)

Βολιβία: Κινιόνες, Ράλντες (90' Σεντένο), Εγκίνο, Γκουτιέρες, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Μάρβιν Μπεχαράνο, Κ. Άρτσε (Β. Άρτσε), Μελεάν (65' Μιράντα), Μοχίκα (72' Ρ. Καρντόσο), Τσουμακέρο (65' Ντάνι Μπεχαράνο), Μορένο (82' Πένια)

Ζορίστηκε η Ελβετία


Νίκες για Αγγλία, Ισπανία, ζορίστηκε η Ελβετία (videos)
Από την άλλη, η Ελβετία πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση απέναντι στη Τζαμάικα, ωστόσο πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο τέρμα του Γιόσιπ Ντρμιτς στο 84ο λεπτό.

Η ελβετική ομάδα είχε την υπεροχή απέναντι στη Τζαμάικα, ωστόσο δυσκολευόταν να απειλήσει σημαντικά, ώσπου ο νεοαποκτηθέντας άσος της Λεβερκούζεν έδωσε τη λύση λίγα λεπτά πριν το φινάλε.

Στα άλλα παιχνίδια των ομάδων που συμμετέχουν στο Μουντιάλ, η Ονδούρα ηττήθηκε με 2-0 από την Τουρκία, ενώ το Ιράν έμεινε στο 1-1 με την Αγκόλα.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.