Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στη Σέριε Α η Έμπολι, εκτός πλει-οφ η Σιένα

Επέστρεψε στη Σέριε Α η Έμπολι, εκτός πλει-οφ η Σιένα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2014 00:10
Μετά από 6 χρόνια η Έμπολι επέστρεψε στη Σέριε Α, καθώς νίκησε την τελευταία αγωνιστική τη Πεσκάρα με 2-0, ωστόσο ακόμα και με ήττα θα ακολουθούσε την πρωταθλήτρια Παλέρμο στην πρώτη κατηγορία, αφού η Λατίνα έμεινε στο 0-0 με τη Σπέτσια, με τις δύο ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για τα πλει-οφ.

Μετά την Παλέρμο, η Έμπολι έγινε η δεύτερη ομάδα που εξασφάλισε το απευθείας εισιτήριο για τη Σέριε Α, καθώς η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι κέρδισε με 2-0 την αδιάφορη Πεσκάρα στο «Κάρλο Καστελάνι» και «σφράγισε» την επιστροφή της στα «σαλόνια» μετά από 6 χρόνια απουσίας.

Βέβαια και με ήττα, θα κατάφερνε τελικά να πάρει το εισιτήριο αφού η Λατίνα έμεινε στο 0-0 με τη Σπέτσια, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναμένεται να διεκδικήσουν στα πλει-οφ ανόδου το 3ο εισιτήριο, με τη δεύτερη βέβαια να παίζει προκριματικό γύρο.

Εκεί θα βρεθούν επίσης οι Τσεζένα, Μόντενα, Κροτόνε και Μπάρι, με τις τρεις τελευταίες να παίζουν προκριματικό γύρο (Μόντενα-Σπέτσια, Κροτόνε-Μπάρι).

Άσχημο φινάλε για τη Σιένα η οποία ηττήθηκε με 2-0 από τη Βαρέζε και έχασε για ένα βαθμό τα πλει-οφ σε μια χρονιά με οικονομικά προβλήματα και αφαίρεση 8 βαθμών.

Σε ότι αφορά τον υποβιβασμό, η Πάντοβα θα ακολουθήσει τις Γιούβε Στάμπια και Ρετζίνα στη τρίτη κατηγορία μαζί με μία από τις Βαρέζε και Νοβάρα που θα παίξουν μπαράζ παραμονής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.