Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Από την… κόλαση στην κορυφή της Ευρώπης (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Από την… κόλαση στην κορυφή της Ευρώπης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2014 00:21
Η Ατλέτικο βρισκόταν μια ανάσα από την κορυφή της Ευρώπης καθώς προηγούταν με 1-0 της Ρεάλ στις καθυστερήσεις χάρη σε γκολ του Γοντίν (36'), ωστόσο η κεφαλιά του Ράμος στο 90+3’ οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση και εκεί η «βασίλισσα» με γκολ των Μπέιλ (110’), Μαρσέλο (118’) και Ρονάλντο (120 πεν.) διαμόρφωσε το τελικό 4-1, κατακτώντας θριαμβευτικά το 10ο Ευρωπαϊκό της ιστορίας της!

Μετά από 12 χρόνια η «βασίλισσα» επιστρέφει στον θρόνο! Η Ρεάλ Μαδρίτης παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Ατλέτικο έως το 90+3’, δέχτηκε το το «φιλί της ζωής» από τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος με τρομερή κεφαλιά οδήγησε το παιχνίδι στη παράταση και εκεί η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ξέσπασε, καθώς με τρία γκολ «έγραψε» το τελικό 4-1, κατακτώντας το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης για 10η φορά στην ιστορία της.

Προηγήθηκε στο 36’ με κεφαλιά του Γοντίν (κακή έξοδο του Κασίγιας) η Ατλέτικο, η οποία με εξαίρεση μια πολύ καλή στιγμή του Μπέιλ τρία λεπτά πριν το γκολ, δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα από την Ρεάλ μέχρι το τελευταίο 15λεπτό του αγώνα, όπου η «βασίλισσα» ανέβασε ρυθμούς και πίεσε ασφυχτικά τους «ροχιμπλάνκος» χάνοντας νέα μεγάλη στιγμή με τον Μπέιλ στο 78’ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Τσάμπιονς Λιγκ: Από την… κόλαση στην κορυφή της Ευρώπης (video)
Ωστόσο λίγα λεπτά πριν το φινάλε, ο Σέρχιο Ράμος έσωσε την παρτίδα για την Ρεάλ οδηγώντας με κεφαλιά το παιχνίδι στην παράταση, «παγώνοντας» παράλληλα όλους τους φίλους της Ατλέτικο που ετοιμαζόντουσαν να πανυγηρίσουν…

Στο έξτρα χρόνο η ομάδα του Αντσελότι είχε τον έλεγχο, καθώς η Ατλέτικο έδειξε να ξεμένει από δυνάμεις αλλά και από ψυχικά αποθέματα μετά το σοκ που δέχθηκε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας… Τελικώς στο 110’ μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Ντι Μαρία που απόκρουσε ο Κουρτουά, ο Μπέιλ πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά «έγραψε» το 2-1!

Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να αντιδράσει και η Ρεάλ «σφράγισε» τη νίκη, με τον Μαρσέλο να γράψει το 3-1 στο 118’ με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 120’ ο Ρονάλντο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το 4-1 της ομάδας του!

Έγραψε ιστορία ο Κάρλο Αντσελότι καθώς έγινε ο δεύτερος τεχνικός μετά το Μπομπ Πέισλι που κατακτά το Τσάμπιονς Λιγκ τρεις φορές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει κερδίσει άλλες δύο φορές το τρόπαιο ως ποδοσφαιριστής!

Τα γκολ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.