Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ήττα-καταστροφή για ΠΑΟΚ!

Σούπερ Λιγκ: Ήττα-καταστροφή για ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2014 18:54
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη χάρη σε γκολ του Καράσκο (44’) και εφόσον ο Παναθηναϊκός πάρει ένα βαθμό απέναντι στον Ατρόμητο, τότε ο «δικέφαλος του Βορρά» χάνει οριστικά την πρώτη θέση των πλει-οφ και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Λίγες ημέρες μετά το «διπλό» στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ υπέστη απότομη προσγείωση, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη και εφόσον ο Παναθηναϊκός δεν ηττηθεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τότε η ομάδα του Γεωργιάδη χάνει οριστικά την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Χρυσός» σκόρερ για τον Αστέρα ο Καρσάσκο στο 44’, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-0, σκορ που δίνει τη δυνατότητα στους Αρκάδες να «σκαρφαλώσουν» στην 2η θέση, απειλώντας τον ΠΑΟΚ με απώλεια και του «καλού» εισιτηρίου για το Γιουρόπα Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος φανέρωσαν δημιουργικά προβλήματα και είχαν ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Αστέρα, ο οποίος στο 44’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Καράσκο.

Στην επανάληψη, ο Γεωργιάδης έριξε στο παιχνίδι τους Σαλπιγγίδη και Λίνο, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει ρυθμό και να είχε μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση στο 64’ όταν ο Αθανασιάδης αστόχησε αμαρκάριστος από κοντά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ!

Αυτή ήταν η μοναδική μεγάλη ευκαιρία για τον «δικέφαλο του Βορρά» ο οποίος φεύγει με την ήττα από την Τρίπολη και πλέον ελπίζει σε ήττα του Παναθηναϊκού για να μείνει ζωντανός για το σεντόνι.

Η ειδική βαθμολογία


1. Παναθηναϊκός 10
2. Αστ. Τρίπολης 7
3. ΠΑΟΚ 7
4. Ατρόμητος 3

*Παναθηναϊκός και Ατρόμητος έχουν αγώνα λιγότερο, ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με -3 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.