Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ΄Εθνική: «Καθάρισε» με Ράμα η ΑΕΚ

Γ΄Εθνική: «Καθάρισε» με Ράμα η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2014 18:11
Με δύο τέρματα του Ράμα (29’, 75’), η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τον Ερμή Ζωνιανών στον Ρέθυμνο και έκλεισε νικηφόρα τις… περιοδείες της στη Γ’ Εθνική. Με δέκα παίκτες από το 29’ οι γηπεδούχοι.

Σε ένα παιχνίδι με ένταση, νεύρα και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών και χρειάζεται ακόμα έναν αγώνα προκειμένου να… ξεμπερδέψει από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Πρωταγωνιστής της «Ένωσης» ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ράμα, ο οποίος με δύο τέρματα στο 43’ και στο 75’ έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα αντιμετώπιζε προβλήματα ανάπτυξης, ωστόσο τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα στο 29’ όταν ο Μπριλάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινή κάρτα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να βρουν περισσότερους χώρους και να ανοίξουν το σκορ πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Ράμα.

Στην επανάληψη, ο Ερμής παρότι προσπάθησε να απαντήσει, δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά και στο 75’ ο Αλβανός άσος «σφράγισε» τη νίκη της ΑΕΚ στο τελευταίο της εκτός έδρας παιχνίδι στη Γ’ Εθνική.

Ερμής Ζωνιανών: Βλάχος, Σ. Κάββαλος, Πλουσής, Ρουσάκης, Τριλάκης, Τρινιανάκης (73’ Μπέργκης), Αριστεινίδης, Σταυρακάκης, Ευαγγέλου (53’ Βαρούχας), Κοζανίδης, Γκούγκα (53’ Ρηγάκης)

AEK: Ντούνης, Αργυρίου, Τσουμάγκας, Τσιρίλο, Τσούπρος, Ρόβας (80' Κέζος), Κάτσικας (55’ Γεωργέας), Πλατέλλας, Γροντής, Μούργκα, Ράμα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.