Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Αυτοκτόνησε» η Ζενίτ, χάος στην Αγ. Πετρούπολη (video)

«Αυτοκτόνησε» η Ζενίτ, χάος στην Αγ. Πετρούπολη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2014 15:23
Η Ζενίτ του Άντρε Βίλας Μπόας παρότι προηγήθηκε, ηττήθηκε με 4-2 από τη Ντιναμό Μόσχας στην Αγία Πετρούπολη, με τους οπαδούς να εισβάλουν στο γήπεδο και να διακόπτουν το παιχνίδι βλέποντας την ομάδα τους να χάνει ουσιαστικά τον τίτλο του πρωταθλήματος!

Τρομερά πράγματα στη Ρωσία, καθώς η Ζενίτ γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 4-2 από τη Ντιναμό Μόσχας την προτελευταία αγωνιστική και βλέπει τον τίτλο να της «γλιστράει» από τα χέρια, καθώς έμεινε στους 60 βαθμούς και έδωσε τη δυνατότητα σε Λοκομοτίβ (59β.) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (58β.) να την ρίξουν στην 3η θέση και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ!

Η ομάδα του Βίλας Μπόας προηγήθηκε στο 6’ με τον Ντάνι, ωστόσο Γιουσούποφ (35’), Φερνάντες (57)΄και Νομπόα (65΄) «έγραψαν» το 3-1 για τη Ντιναμό, η οποία πέτυχε και 4ο τέρμα στο 71’ με τον Κουράνι.

Ο Κερζάκοφ μείωσε στο 84’ για το 4-2, ωστόσο ήταν πλέον αργά για τη Ζενίτ, με οπαδούς της ομάδας να εισβάλουν στο γήπεδο με άγριες διαθέσεις δύο λεπτά πριν το φινάλε και τους παίκτες να αποχωρούν για τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση.

Το... ντου των οπαδών στο γήπεδο:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.