Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Αποχαιρετάει ως πρώτος σκόρερ ο Λεβαντόφσκι (video)

Μπουντσελίγκα: Αποχαιρετάει ως πρώτος σκόρερ ο Λεβαντόφσκι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2014 21:59
Με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Χέρτα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της φετινής Μπουντσελίγκα με 20 τέρματα, νικώντας στο… νήμα τον Μάντζουκιτς.

Ως πρώτος σκόρερ της Μπουντσελίγκα αποχαιρετάει τον κόσμο της Ντόρτμουντ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της Μπάγερν από το καλοκαίρι.

Ο Πολωνός επιθετικός σημείωσε δύο τέρματα στην εμφατική νίκη των Βεστφαλών με 4-0 κόντρα στη Χέρτα, φτάνοντας τα 20 γκολ τη φετινή σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να πάρει το βραβείο του πρώτου σκόρερ, αφήνοντας δεύτερο τον Μάριο Μάντζουκιτς με 18.

Στην 3η θέση με 17 γκολ βρέθηκε ο Ελβετός Ντρμιτς της Νυρεμβέργης, ενώ στην 4η θέση με 16 τέρματα ισοβαθμούν οι Φιρμίνιο (Χόφενχάιμ), Ρόις (Ντόρτμουντ) και ο Ράμος της Χέρτα ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό του Λεβαντόφσκι στους Βεστφαλούς.

Πλέον ο Λεβαντόφσκι καλείται να «πληγώσει» την μελλοντική του ομάδα, Μπάγερν στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας που θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου στο Βερολίνο.

Πρώτοι σκόρερ της Μπουντσελίγκα (2013-14):

1. Λεβαντόφσκι 20 γκολ
2. Μάντζουκιτς 18 γκολ
3. Ντρμιτς 17 γκολ
4. Φιρμίνιο 16 γκολ
5. Ράμος 16 γκολ
6. Ρόις 16 γκολ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.