Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρότζερς: «Θα το πάρει η Σίτι, αλλά η Λίβερπουλ θα συνεχίσει…»

Ρότζερς: «Θα το πάρει η Σίτι, αλλά η Λίβερπουλ θα συνεχίσει…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2014 02:14
Την βεβαιότητα του ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα χάσει το πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας (3-3) εξέφρασε ο Μπρένταν Ρότζερς ο οποίος ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι «κόκκινοι» θα συνεχίσουν και θα βγουν πιο δυνατοί από αυτή τη διαδικασία.

Η… αυτοκτονία της Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, επέτρεψε στην Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται πλέον μια ανάσα από το πρωτάθλημα, καθώς οι «πολίτες» χρειάζονται 4 βαθμούς στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια για να κατακτήσουν τον τίτλο στην Αγγλία.

Μάλιστα ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε σίγουρος πως η Σίτι θα κάνει το καθήκον της και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Θέλαμε τη νίκη για να διατηρήσουμε την πίεση στη Μάντσεστερ Σίτι. Πλέον έχουν δύο ματς στην έδρα τους, έστω κι αν είναι δύσκολα. Πιστεύω πως θα τα πάρουν και θα στεφθούν πρωταθλητές», δήλωσε ο Ρότζερς και αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Πάλας:

«Υπάρχει ησυχία στα αποδυτήρια… Για 75 λεπτά κάναμε εξαιρετική εμφάνιση. Το σημαντικό για μας ήταν να νικήσουμε, αλλά είμαι απογοητευμένος που δεχτήκαμε τρία γκολ στο τέλος. Αμυνθήκαμε πολύ άσχημα και αυτό μας στοίχισε. Η Κρίσταλ Πάλας έδειξε χαρακτήρα κι επέστρεψε στο παιχνίδι, αλλά εμείς έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το προβάδισμά μας».

Ωστόσο, ο τεχνικός των «κόκκινων» παρά την απογοήτευση του, δήλωσε πως το «χτίσιμο» της ομάδας θα συνεχιστεί, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα:

«Ήταν μια εξαιρετική σεζόν για μας μέχρι τώρα. Είναι μεγάλο επίτευγμα να φτάσουμε τους 81 βαθμούς. Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι, αλλά συνεχίζουμε... Έχουμε ένα παιχνίδι στο Άνφιλντ όπου θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε το χτίσιμο της ομάδας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.