Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Το γιόρτασε με νίκη η Γιουβέντους (video)

Σέριε Α: Το γιόρτασε με νίκη η Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2014 01:02
Με γκολ του Παντοϊν στο 72’ η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Αταλάντα στο Τορίνο έκανε το 18x18 εντός έδρας πανυγηρίζοντας με τον κατάλληλο τρόπο το 3ο συνεχόμενο «σκουντέτο».

Έχοντας εξασφαλίσει από την Κυριακή το πρωτάθλημα μετά την ήττα της Ρόμα από την Κατάνια, η Γιουβέντους έπαιξε με πολλές αλλαγές απέναντι στην Αταλάντα ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε από το να πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη σε τέρμα του Σιμόνε Παντοΐν (72’) και να διατηρήσει το απόλυτο εντός έδρας με 18 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αμέσως μετά τη λήξη ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα και τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έφτασε τις 100 νίκες στον πάγκο της Γιουβέντους και πλέον σκοπεύει να οδηγήσει την «Γηραιά Κυρία» σε νέο ρεκόρ, καθώς οι πρωταθλητές θέλουν δύο νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να ξεπεράσουν το φράγμα των 100 βαθμών.

Το… πάρτι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια και ύστερα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, με τους παίκτες της Γιουβέντους να γιορτάζουν με τη ψυχή της την κατάκτηση του 30ου πρωταθλήματος του συλλόγου (32 χωρίς αυτά που της αφαίρεσαν).



Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Λάτσιο και Βερόνα ήρθαν ισόπαλες 3-3 στο «Ολίμπικο», με τους «λατσιάλι» να ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με αμφισβητούμενο πέναλτι του Μάουρι (το έβαλε στην επαναφορά).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.