Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν φεύγει από τη Λίβερπουλ ο Σουάρες

Δεν φεύγει από τη Λίβερπουλ ο Σουάρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/5/2014 18:38
Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λουίς Σουάρες να αποχωρεί από τη Λίβερπουλ διέψευσε κατηγορηματικά ο Ουρουγουανός επιθετικός ο οποίος δήλωσε ευτυχισμένος στους «κόκκινους».

Δεν το… κουνάει από τη Λίβερπουλ ο Λουίς Σουάρες, με τον διεθνή άσο ο οποίος έχει σπάσει τα κοντέρ τη φετινή σεζόν μετρώντας 30 γκολ και 12 ασίστ σε 31 παιχνίδια πρωταθλήματος, να διαψεύδει τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το «Άνφιλντ» το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα της «Sun» την Τρίτη ανέφερε πως η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 85 εκατ. ευρώ για τον Ουρουγουανό άσο, ωστόσο ο 27χρονος δήλωσε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει και πως είναι ευτυχισμένος στην ομάδα:

«Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Είμαι χαρούμενος εδώ όπως και η οικογένεια μου» δήλωσε ο Σουάρες απευθυνόμενος στους οπαδούς της Λίβερπουλ.

«Δεν μπορούσαμε να βρούμε χώρους κόντρα στην Τσέλσι»

Ο ίδιος δήλωσεπως θα είναι όνειρο να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Τσέλσι:

«Εάν κερδίσουμε την Πρέμιερ Λιγκ θα είναι κάτι φανταστικό. Το όνειρο μου θα γινόταν πραγματικότητα» δήλωσε ο Σουάρες και σχολίασε την αμυντική τακτική της Τσέλσι στο «Άνφιλντ»:

«Είμαι ακόμα αναστατωμένος. Ήταν πολύ απογοητευτικό. Δεν μπορούσαμε να βρούμε χώρους, κάναμε ένα λάθος (σ.σ. του Τζέραρντ) και μετά ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο και σκληρό. Μας κυρίευσε το άγχος και χάσαμε τον έλεγχο».

«Πλέον ελπίζουμε η Σίτι να χάσει βαθμούς… Στην Πρέμιερ Λιγκ τα πάντα είναι πιθανά. Εμείς θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια γιατί δεν θα είναι εύκολο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.