Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σα Πίντο: «Δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνω»

Σα Πίντο: «Δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/5/2014 16:08
Άγνωστο παραμένει αν ο Σα Πίντο θα μείνει στον πάγκο του ΟΦΗ και τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει πως δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση του.

Μπορεί οι πληροφορίες να ήθελαν τον Σα Πίντο να αποχωρεί από τον πάγκο του ΟΦΗ, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο των Κρητικών και τη νέα σεζόν:

«Δεν ξέρω ακόμα, δεν έχουμε κάνει μια τελευταία συζήτηση με τον πρόεδρο. Θα την κάνουμε σύντομα. Αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις θα κάτσω αν όχι θα είναι δύσκολα τα πράγματα και πρέπει να κοιτάξω τις εναλλακτικές λύσεις», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε, δηλώνοντας πως ο ΟΦΗ είναι στην καρδιά του:

«Αν αποφασίσω με την καρδιά μου, θα μείνω. Πρέπει όμως να είμαι λογικός στις αποφάσεις μου. Ο ΟΦΗ είναι στην καρδιά μου για πάντα. Περάσαμε μια καταπληκτική χρονιά, μακάρι να κάτσω και τη νέα χρονιά γιατί ο ΟΦΗ είναι στην καρδιά μου. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κοιτάξω με προσοχή το μέλλον μου. Η καρδιά μου είναι εδώ στον ΟΦΗ γιατί είχαμε μια φανταστική χρονιά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.