Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/10/2024 00:02
Στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Ο ΟΦΗ μπαίνει σε μια νέα εποχή με τον Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο του, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με την ομάδα της Κρήτης μετά την παραίτηση του Τραϊανού Δέλλα. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, είναι μια ομάδα βυθισμένη στη θλίψη έπειτα από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο άσος του ΟΦΗ προσφέρεται στο 5,04** και το διπλό του Παναθηναϊκού το συναντάμε στο 1,62** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό event. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για online στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Τα ματς έπειτα από αγώνες εθνικών ομάδων είναι πάντοτε ειδικών συνθηκών και το συγκεκριμένο ακόμη περισσότερο, μιας και στις δύο ομάδες υπάρχουν συνθήκες που δεν μπορούσαν να προβλέψουν μερικές ημέρες πριν.

Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στις 4 τελευταίες συναντήσεις του με τον ΟΦΗ (2-2-0), ο οποίος, πάντως, νιώθει πως τα πάει καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφού δεν έχει χάσει σε δύο από τις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους (0-2-1). Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 2 γκολ και τα 3 έγιναν Over 2,5.

Ο ΟΦΗ προσέλαβε τον προπονητή Μίλαν Ράσταβατς μετά την παραίτηση του Τραϊανού Δέλλα για προσωπικούς λόγους. Ο Σέρβος προπονητής, που απολύθηκε πρόσφατα από τον Αστέρα Τρίπολη όπου είχε κάνει εξαιρετική δουλειά, ανέφερε ότι ο προκάτοχός του τού άφησε μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και τόνισε: «Η ομάδα τα πηγαίνει καλά. Θα ζητήσω από τους παίκτες να συνεχίσουν έτσι, αλλά και να βελτιωθούν. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε λίγο πιο αποτελεσματικοί». Στο τελευταίο του ματς ο ΟΦΗ νίκησε με 3-2 τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει την ισορροπία του έπειτα από το αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ. Πριν συμβεί το τραγικό αυτό γεγονός, πάντως, ο προπονητής Ντιέγκο Αλόνσο βρισκόταν υπό αμφισβήτηση εξαιτίας των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας που πήγε στη διακοπή έχοντας τρία σερί ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-1). Ακολουθεί το ματς με την Τσέλσι για το Conference League.

Η επιστροφή στη δράση για τη Super League σημαίνει στοίχημα στις καλύτερες αποδόσεις και αγορές. Ο ΟΦΗ και ο Παναθηναϊκός υπόσχονται μια συναρπαστική αναμέτρηση με πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Ο συνδυασμός του γκολ/γκολ και Over 2,5 πληρώνει 2,19** στην πλατφόρμα της Betsson.

Επιπλέον, υπάρχει και τεράστια γκάμα επιλογών σε Ειδικά Στοιχήματα με γνώμονα τη στατιστική, που μπορείς να βρεις στην αναβαθμισμένη στοιχηματική πλατφόρμα της Betsson. Στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός το Over 11,5 συνολικά σουτ στο πρώτο ημίχρονο δίνεται στο 1,89**, με το αντίστοιχο Under στο 1,83**. Το Over 23,5 συνολικά σουτ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης φτάνει στο 1,80** και το Under 23,5 το βρίσκουμε στο 1,93**.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

O ΟΦΗ δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν έχει στο μάξιμουμ τον τερματοφύλακα Ντραγκόφσκι, τον μπακ Μαξ και τον επιθετικό Ιωαννίδη. Οι αγώνες του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό είναι συναρπαστικοί και πάντοτε χαρακτηρίζονται από μεγάλη ένταση και μεγάλη επιθυμία των δύο ομάδων για τη νίκη. Το ενδεχόμενο του Over 2,5 γκολ βρίσκεται στο 1,76** και το αντίστοιχο Under ανεβαίνει στο 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ