Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/10/2024 00:02
Στην «Αγιά Σοφιά» η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα κατέβει στην Αθήνα ψάχνοντας να πάρει το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της λίγκας.

Ο άσος της ΑΕΚ βρίσκεται στο 2,01** και το διπλό του ΠΑΟΚ ανέρχεται στο 3,56** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League ΑΕΚ – ΠΑΟΚ μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν παρόμοια στατιστικά αυτήν τη σεζόν, αλλά η παράδοση της έδρας των κιτρινόμαυρων ίσως να παίξει τον δικό της ρόλο. Να σημειώσουμε ότι το ρεκόρ της ΑΕΚ είναι 4-2-1 με 11-2 γκολ (3-1-0, 8-1 γκολ εντός έδρας) και του ΠΑΟΚ 5-1-1 με 13-5 (3-0-0, 8-2 γκολ εκτός έδρας).

Στην πλατφόρμα της Betsson, απολαμβάνεις το στοίχημα στο live ποδόσφαιρο, με τις καλύτερες αποδόσεις και εκατοντάδες αγορές με επιλογές για όλα τα γούστα. Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στα 3 τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ (1-2-0). Η ΑΕΚ δεν έχει χάσει στα 4 πιο πρόσφατα ματς όπου υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα (3 νίκες). Τα 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ολοκληρώθηκαν με goal/goal, ενώ τα 6 πριν από αυτά ήταν no goal.

Η ΑΕΚ πήγε στη διακοπή προσπαθώντας να καταλάβει πώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναιτωλικό εκτός έδρας. Ήταν η πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα. Κι ενώ ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του ψάχνουν τον τρόπο να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας που έχει ήδη τρία στραβοπατήματα, ο σύλλογος προχώρησε στην πρόσληψη του διευθυντή ποδοσφαίρου Χαβιέρ Ριμπάλτα, που αναμένεται να κάνει αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του τμήματος.

Ο ΠΑΟΚ, πάλι, πριν από το διάλειμμα έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών καθώς νίκησε δύσκολα με 2-0 τον Λεβαδειακό εκτός έδρας σκοράροντας στα τελευταία λεπτά του ματς. Έπειτα, ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου έστειλε τα δικά του μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, μιας και στο επόμενο διάστημα αυξάνονται οι υποχρεώσεις με ματς απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν για το Europa League, ενώ στον ορίζοντα εμφανίζεται και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Το στοίχημα για το ποιος θα αναδειχθεί νικητής στη Super League έχει άκρως ελκυστικές αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ σαφώς λογαριάζονται μέσα στις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Η ΑΕΚ προσφέρεται στο 4,40** και ο ΠΑΟΚ στο 3,80** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στη νέα πλατφόρμα της Betsson οι ευκαιρίες για ποντάρισμα δεν σταματούν. Με τη στατιστική να παίζει τεράστιο ρόλο στις επιλογές, θα βρεις Ειδικά Στοιχήματα βασισμένα σε αυτήν. Στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ το Over 23,5 συνολικά σουτ προσφέρεται στο 1,87** με το Under στο 1,85**. Την ίδια στιγμή βρίσκεις το Over 13,5 σουτ της ΑΕΚ στο 1,97** και το Over 10,5 σουτ του ΠΑΟΚ στο 2,01**.

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο ΑΕΚ εναντίον ΠΑΟΚ, να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έχει στο μάξιμουμ τους μεσοεπιθετικούς Κωνσταντέλια, Σορετίρε. Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για να επικρατήσουν, με τους γηπεδούχους, πάντως, να μοιάζουν να βρίσκονται υπό μεγαλύτερη πίεση. Ο συνδυασμός άσος και goal/goal πληρώνει 4,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ