Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μια νίκη μακριά από το «σεντόνι» η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Μια νίκη μακριά από το «σεντόνι» η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2014 01:18
Η Άρσεναλ έκανε το… καθήκον της κερδίζοντας με 3-0 την Νιούκαστλ στο «Έμιρειτς» και χρειάζεται απλώς μια νίκη την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Γουέστ Μπρομ για να εξασφαλίσει την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ η Άρσεναλ, καθώς οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν άνετα με 3-0 τη Νιούκαστλ στο Λονδίνο και σε συνδυασμό με τη «γκέλα» της Έβερτον (0-2 από Σαουθάμπτον), ξέφυγαν με 4 βαθμούς από τα «ζαχαρωτά», δύο στροφές πριν το φινάλε της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26’ με τον Κονσιενλί, ενώ στο 42’ ο Οζίλ σημείωσε –από θέση οφσάιντ- το 2ο τέρμα για τους Λονδρέζους. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 66’ ο Ζιρού καθώς η Νιούκαστλ δεν μπόρεσε να αντιδράσει…

Έτσι, εφόσον η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κερδίσει την επόμενη αγωνιστική την Γουέστ Μπρομ στην έδρα της θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στον αντίποδα, η Νιούκαστλ γνώρισε 6η συνεχόμενη ήττα και υποχώρησε στην 9η θέση, με μερίδα οπαδών της ομάδας που βρέθηκαν στο «Έμιρειτς» να ζητούσαν με πανό την απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου από τον πάγκο, ο οποίος να σημειωθεί πως το 2012 υπέγραψε το οκταετές (!) συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.