Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ανατροπή… τίτλου για Γιουβέντους (video)

Σέριε Α: Ανατροπή… τίτλου για Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2014 01:02
Έτοιμη για... φιέστα είναι η Γιουβέντους, καθώς η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε με ανατροπή τη Σασουόλο (3-1) και ξέφυγε ξανά με +8 από τη Ρόμα, τρεις στροφές πριν το φινάλε της σεζόν.

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Μπενφίκα για τους «4» του Γιουρόπα Λιγκ, η Γιουβέντους έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κέρδισε με 3-1 την Σασουόλο εκτός έδρας και με νίκη της την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην Αταλάντα, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Η Σασουόλο πήρε προβάδισμα μόλις στο 9ο λεπτό με τον Ζάζα, ωστόσο η Γιουβέντους κατάφερε να ισοφαρίσει στο 35’ με δυνατό σουτ του Τέβες (η μπάλα κόντραρε στον Λόνγκι και κατέληξε στα δίχτυα).

Η «Γηραιά Κυρία» ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 58’ με τον Μαρκίζιο, ενώ στο 76’ ο Γιορέντε «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Έτσι η Γιουβέντους διατήρησε το +8 από τη 2η Ρόμα, ενώ θέλει 7 βαθμούς στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια για να φτάσει τους 100 βαθμούς!

Μάλιστα με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Κόντε έφτασε τις 30 τη φετινή σεζόν, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Τορίνο (1945/46) και της Ίντερ (2006/07)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.