Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα παραμονής για τη Σάντερλαντ του Μαυρία

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα παραμονής για τη Σάντερλαντ του Μαυρία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2014 15:58
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γουίκαμ (δύο γκολ), η Σάντερλαντ κέρδισε με 4-0 την Κάρντιφ στο ντέρμπι ουραγών στο «Στάδιο του Φωτός» και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή της, την ώρα που οι Ουαλοί φαίνεται πως αποχαιρετούν την Πρέμιερ… Αποβλήθηκε στο 45’ ο Κάλα για τους φιλοξενούμενους, δικαιολογημένες φωνές για το πέναλτι από το οποίο ήρθε το 2ο γκολ.

Μπορεί ο Γκους Πογιέτ να είχε δηλώσει μετά την «βαριά ήττα από την Τότεναμ (1-5) στις αρχές του μήνα πως η Σάντερλαντ θέλει ένα θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία, ωστόσο πλέον η σωτηρία φαντάζει ένα ρεαλιστικό σενάριο για τις «μαυρόγατες» μετά τη νίκη τους με 4-0 στο ντέρμπι ουραγών με την Κάρντιφ!

Και αυτό διότι, η ομάδα των Χάρη Μαυρία (εκτός αποστολής) και Νάτσο Σκόκο (έμεινε στον πάγκο)με ένα σερί 2-1-1 έφτασε τους 32 βαθμούς και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού μαζί με την Νόριτς, ωστόσο έχει και παιχνίδι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία!

Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν για μια ακόμα αγωνιστική ο Γουίκαμ, ο οποίος μετά τα 2 γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (2-2) και αυτό απέναντι στην Τσέλσι (2-1), πέτυχε άλλα δύο τέρματα κόντρα στην Κάρντιφ (26’, 86’), ενώ κέρδισε την αποβολή του Κάλα στο 45’ ο οποίος παρότι ανέτρεψε τον νεαρό επιθετικό εκτός περιοχής, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι!

Ο Μπορίνι δεν φάνηκε να… προβληματίστηκε γι’ αυτή την απόφαση, ευστοχώντας για το 2-0 της Σάντερλαντ από την άσπρη βούλα, ενώ στο 76’ ο Τζιακερίνι πέτυχε το 3ο γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι πήραν τη νίκη και έκαναν μεγάλο βήμα για την παραμονή τους.

Αντίθετα η Κάρντιφ του Σόλσκιερ έμεινε στην τελευταία θέση και ψάχνει πλέον ένα θαύμα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να παραμείνει στην κατηγορία

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.