Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπεν: «Θέλω Ολυμπιακό και… Λίβερπουλ»

Μπεν: «Θέλω Ολυμπιακό και… Λίβερπουλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2014 15:27
Την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό εξέφρασε σε συνέντευξη του στη «Real News» ο άσος της Βέροιας, Μπεν ο οποίος δήλωσε πως είναι όνειρο του να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Αναμφίβολα, μια από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος ήταν ο Μπεν της Βέροιας, καθώς ο 25χρονος Γαλλοαφρικανός επιθετικός που αποκτήθηκε για δύο χρόνια από τη «βασίλισσα» του Βορρά» αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 γκολ, ένα λιγότερο από τον Σολάρι της Ξάνθης.

Μάλιστα ο ίδιος μιλώντας στην «Real News» εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό καθώς αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως όνειρο του είναι να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπεν:


Για την ομάδα που θέλει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Στον Ολυμπιακό που αγωνίζεται στο Champions League, γεγονός συναρπαστικό πιστεύω για κάθε ποδοσφαιριστή, όχι μόνο για μένα. Θα ήταν μεγάλη πρόκληση και σπουδαία εμπειρία. Αυτή τη στιγμή βέβαια έχω συμβόλαιο με τη Βέροια και είμαι ευχαριστημένος εδώ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θέλω το κάτι περισσότερο. Στόχος μου είναι να παίξω στην Αγγλία, λατρεύω τη Λίβερπουλ και το να φορέσω κάποτε τη φανέλα της αποτελεί όνειρο ζωής. Θα δούμε... Δεν βιάζομαι. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

Για την παρουσία του στη Βέροια: «Ήταν μία καλή χρονιά για μένα. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου όσο κι όπως μπορούσα για να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα και νομίζω ότι τα κατάφερα. Ασφαλώς και μου αρέσει η αίσθηση του γκολ, όμως θα κάνω γενικά ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής στο γήπεδο. Μία ασίστ για παράδειγμα θα με χαροποιήσει εξίσου, αν μέσω αυτής η ομάδα μου ωφεληθεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.