Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα τα γκολ και τα highlights της βραδιάς (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα τα γκολ και τα highlights της βραδιάς (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/10/2024 23:54
«Έβρεξε» γκολ το βράδυ της Τρίτης (1/10), στους αγώνες που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της δεύτερης αγωνιστικής της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις εννιά αναμετρήσεις που έλαβαν χώρα σημειώθηκαν 32 (!) γκολ και δεν υπήρξε ούτε ένας αγώνας ο οποίος δεν ήταν θεαματικός.

Στα χρονικά πρώτα παιχνίδια, επί γερμανικού εδάφους η Στουτγκάρδη έπρεπε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της απέναντι στη Σπάρτα Πράγας. Δεν τα κατάφερε κι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Την ίδια ώρα στο Σάλτσμπουργκ, η τοπική ομάδα ήταν το φαβορί πριν τη σέντρα κόντρα στην πρωτάρα Μπρεστ. Η τελευταία όμως έκανε το «μπαμ» και τη διέλυσε με 4-0, υποχρεώνοντάς τη στη δεύτερή της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, την ώρα που εκείνη έβαλε στη συλλογή της ένα δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο».

Το μεγάλο ματς του βραδινού προγράμματος ήταν αυτό ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Παρί Σεν Ζερμέν στο Λονδίνο, με τους «κανονιέρηδες» να επικρατούν «καθαρά» με 2-0. Μεγάλη «μάχη» έγινε στο Λεβερκούζεν, με την πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερ να νικάει οριακά τη Μίλαν με 1-0. Στην Ολλανδία, η Αϊντχόφεν ήταν καλύτερη από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας όμως οι Πορτογάλοι απέσπασαν ισοπαλία 1-1.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις εξελίχθηκαν σε «πάρτι» των... ισχυρών. Η Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία «σκόρπισε» τη Σέλτικ με 7-1, έχοντας προηγηθεί 5-1 στο ημίχρονο. Στην Καταλονία, η Μπαρτσελόνα δεν είχε διάθεση για αστεία κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις και τη διέλυσε με 5-0. Τέλος η Μάντσεστερ Σίτι έκανε «περίπατο» στη Σλοβακία κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας κι έφυγε με άνετο «διπλό» (0-4) στις αποσκευές της.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία μετά την πρώτη «στροφή» ΕΔΩ.

Tα γκολ και τα highlights από όλες τις αποψινές (1/10) αναμετρήσεις:

Σάλτσμπουργκ - Μπρεστ 0-4



Στουτγκάρδη - Σπάρτα Πράγας 1-1



Αϊντχόφεν - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1



Άρσεναλ - Παρί Σεν Ζερμέν 2-0



Ίντερ - Ερυθρός Αστέρας 4-0



Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μίλαν 1-0



Μπαρτσελόνα - Γιουνγκ Μπόις 5-0



Ντόρτμουντ - Σέλτικ 7-1



Σλόβαν Μπρατισλάβας - Μάντσεστερ Σίτι 0-4



Δείτε όλα τα γκολ που σημειώθηκαν:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.