Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουντινέζε-Ίντερ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ουντινέζε-Ίντερ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/9/2024 00:02
Στο «Bluenergy Stadium» η Ουντινέζε φιλοξενεί την Ίντερ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Serie A. Τόσο η Ουντινέζε όσο και η Ίντερ ψάχνουν να επανέλθουν στις επιτυχίες αφού την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισαν τις πρώτες ήττες τους στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Η Ουντινέζε βασίζεται στην έδρα της για να νικήσει την κάτοχο του τίτλου, που θεωρεί το συγκεκριμένο ματς ιδιαίτερα κρίσιμο.

Ο άσος της Ουντινέζε ανταμείβει με 6,39** και το διπλό της Ίντερ προσφέρεται στο 1,49** στην πλατφόρμα της Betsson. Συνάμα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητες για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό event. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON
Ενόψει της αναμέτρησης Ουντινέζε – Ίντερ η Ίντερ ναι μεν έχει την παράδοση στο πλευρό της, αλλά τα στατιστικά της Ουντινέζε ως τώρα είναι εντυπωσιακά. Έχει ρεκόρ 3-1-1 με 7-7 γκολ (2-0-0, 3-1 γκολ εντός), τη στιγμή που η Ίντερ στέκεται στο 2-2-1 με 10-5 γκολ (0-2-0, 3-3 γκολ εκτός). Η Ίντερ μετράει 3 συνεχόμενες νίκες επί της Ουντινέζε. Στα τελευταία 10 ματς που η Ουντινέζε φιλοξένησε την Ίντερ νίκησε μονάχα μια φορά (1-1-8). Οι δύο αντίπαλοι μετρούν 5 σερί Over 2,5 στα μεταξύ τους ματς (τέσσερα G/G).

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε φανταστικές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Στις αναμετρήσεις τους η Ουντινέζε και η Ίντερ έχουν συνηθίσει τους ποδοσφαιρόφιλους σε θεαματικά και πλούσια ματς. Το να σκοράρουν και οι δύο τιμάται στο 1,87**, ενώ το no goal το συναντάμε στο 1,92**.

Η Ουντινέζε κάνει μια καινούρια προσπάθεια αυτή τη σεζόν. Προσέλαβε τον προπονητή Κόστα Ρούνγιαϊτς και ως τώρα η επιλογή της δικαιώνεται μιας και είναι μια από τις ομάδες που έχουν προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Το μήνυμα που έστειλε ο τεχνικός προς τους παίκτες του έπειτα από την ήττα με 3-0 στην έδρα της Ρόμα, ήταν να δείξουν το ψυχικό τους σθένος και να επανέλθουν στο επίπεδο απόδοσης που είχαν προηγουμένως.

Η Ίντερ έχασε με 2-1 από τη Μίλαν στο ντέρμπι, με τη μεγάλη της αντίπαλο να σημειώνει το νικητήριο τέρμα λίγο πριν από τη λήξη. Έτσι, έφτασε στα τρία συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις μιας και είχαν προηγηθεί ισοπαλίες με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League (0-0 εκτός έδρας) και με τη Μόντσα για τη Serie A (1-1). Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν τα καλύτερα στοιχήματα για την Ίντερ.

Για ακόμη μια σεζόν στη Serie A τα στοιχήματα είναι εντυπωσιακά. Η Ίντερ θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και θέλει να εκμεταλλευτεί το ματς κόντρα στην Ουντινέζε για να επιστρέψει στις επιτυχίες και να αφήσει πίσω της το αρνητικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι. Η επιλογή της νίκης της σε συνδυασμό με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται στο 3,30** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Ουντινέζε εναντίον Ίντερ, να σημειώσουμε ότι η Ουντινέζε δεν έχει στο μάξιμουμ τον αμυντικό Τζανέτι και τους επιθετικούς Σάντσες και Ντεουλοφέου, ενώ η Ίντερ δεν υπολογίζει σταθερά στον μέσο Μπιουκάναν.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το ημίχρονο/τελικό 2/2 προσφέρεται στο 2,60** (από 2,30) και το να φτάσει πρώτη η Ίντερ στα 3 γκολ στο 3,10** (από 2,80). Με Σούπερ Ενίσχυση, το να νικήσει η Ίντερ, να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Λαουτάρο Μαρτίνες και να σημειωθούν Over 9.5 κόρνερ φτάνει στο 5,40** (από 4,50) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝAA

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.