Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίλαν-Λέτσε με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Μίλαν-Λέτσε με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/9/2024 00:04
Στο «San Siro» η Μίλαν υποδέχεται τη Λέτσε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Serie A. Η Μίλαν έπειτα από μια δύσκολη εκκίνηση, έχει πάρει τα πάνω της και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να πανηγυρίσει την 3η συνεχόμενη επιτυχία της στη λίγκα. Η Λέτσε, επίσης, δείχνει καλά στοιχεία το τελευταίο διάστημα και στόχο έχει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε μια δύσκολη έδρα.

Ο άσος της Μίλαν προσφέρεται στο 1,35** και το διπλό της Λέτσε ανέρχεται στο 8,33** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό event. Η Serie A παίζει με Live Stream στην Betsson. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Η Μίλαν έχει ρεκόρ 2-2-1 με 11-7 γκολ (1-1-0, 6-2 γκολ εντός έδρας), ενώ η Λέτσε 1-2-2 με 3-8 γκολ (0-1-1, 0-2 γκολ εκτός έδρας). Η Μίλαν είναι αήττητη εδώ και 25 συνεχόμενα ματς κόντρα στη Λέτσε για τη Serie A. Σε αυτό το διάστημα έχει 11 νίκες. Τελευταία φορά που η Λέτσε νίκησε τη Μίλαν ήταν το 1997. Στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια τους καταγράφηκαν Over 2,5 γκολ αποτελέσματα.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν καταπληκτικές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Μίλαν και Λέτσε συνηθίζουν να πρωταγωνιστούν σε ανοιχτά ματς με πλούσιο θέαμα. Το Over 2,5 τιμάται στο 1,58** και το αντίστοιχο Under ανεβαίνει στο 2,40**.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται στο κουπόνι του ποδοσφαίρου το στοίχημα στη Serie A. Η Μίλαν πηγαίνει στο ματς με τη Λέτσε ανεβασμένη και σε εξαιρετική ψυχολογία. Την Κυριακή νίκησε με 2-1 την Ίντερ στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα Ιταλίας, ενώ είναι αήττητη εδώ και 3 σερί ματς στη διοργάνωση.

Η Λέτσε και αυτήν τη σεζόν έχει στόχο την παραμονή της στην κατηγορία κι έπειτα από μια προβληματική αρχή στην πορεία της στη Serie A 2024-25, δείχνει να βρίσκει το δρόμο της. Είναι αήττητη εδώ και 3 αγωνιστικές με μια νίκη και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Το Σάββατο έμεινε στο 2-2 με την Πάρμα αν και προηγήθηκε με 2-0.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το να σημειώσει το πρώτο γκολ ο Alvaro Morata τιμάται στο 5,50** (από 5,00), ενώ ο τριπλός συνδυασμός νίκη Μίλαν, Over 9.5 κόρνερ και Tammy Abraham να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή φτάνει στο 4,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

Επί 13 μήνες σκοράρει εντός έδρας στη Ligue 1 η Παρί Σεν Ζερμέν

Στο «Parc des Princes» η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Ρεν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ligue 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναζητά αντίδραση και την επιστροφή της στις νίκες προτού στρέψει και πάλι την προσοχή της στο Champions League. Η Ρεν εμφανίζεται βελτιωμένη εσχάτως και ποντάρει στο μομέντουμ της για να κάνει την έκπληξη. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στο 1,39** και το διπλό της Ρεν φτάνει στο 7,37** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ενόψει της δυνατής αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν η γηπεδούχος έχει στο πλευρό της τα στατιστικά και την παράδοση. Ως τώρα είναι αήττητη στο γαλλικό πρωτάθλημα με 4-1-0 και 17-4 γκολ (2-0-0, 9-1 γκολ εντός έδρας), ενώ η Ρεν στέκεται στο 2-1-2 με 9-6 τέρματα (0-0-2, 2-5 γκολ εκτός έδρας). Η Παρί Σεν Ζερμέν μετράει 4-1-1 στις 6 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Ρεν.

Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου καθώς επίσης και εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών. Με την επίθεση της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι ιδιαίτερα παραγωγική, να αναφέρουμε ότι το Over 2,5 γκολ της γηπεδούχου δίνεται στο 2,10**.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με τη Ρεμς για τη Ligue 1, αποτέλεσμα που ήρθε έπειτα από 4 απανωτές επιτυχίες στη λίγκα και μια νίκη στο Champions League. Οι εμφανίσεις της ως επί το πλείστον είναι πολύ θετικές. Στο πρωτάθλημα βρίσκει δίχτυα εδώ και 18 εντός έδρας παιχνίδια (13 μήνες).

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Η Ρεν, από τη μεριά της, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Εντός έδρας είναι αποτελεσματική, αλλά εκτός έδρας έχει δύο ήττες. Πάντως, είναι αήττητη εδώ και δύο συνεχόμενες αγωνιστικές και προέρχεται από ισοπαλία 1-1 με τη Λανς εντός έδρας όπου μέχρι και λίγο πριν τη λήξη κρατούσε τη νίκη στα χέρια της.

Ζεις το στοίχημα στη Γαλλία και στη Ligue 1 με συγκλονιστικές επιλογές στην καταιγιστική δράση ενός εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων στον κόσμο όπου προσφέρονται μοναδικές στιγμές και απίθανες συγκινήσεις. Ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 στο Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν εμφανίζεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το Over 10.5 κόρνερ ανέρχεται στο 2,80** (από 2,55), ενώ το να σκοράρει το πρώτο γκολ η Ρεν προσφέρεται στο 3,60** (από 3,25). Το να επικρατήσει η Παρί Σεν Ζερμέν και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες φτάνει στο 2,80** (από 2,55) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ