Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Δεν θα ρισκάρουμε με τη συμμετοχή του Ρονάλντο»

Αντσελότι: «Δεν θα ρισκάρουμε με τη συμμετοχή του Ρονάλντο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2014 16:11
Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ρεάλ και τη Μπάγερν, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου. Προπονήθηκε ο Μπέιλ.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του, ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε πως δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Πορτογάλου και πως ο παίκτης θα παίξει μόνο αν είναι 100% έτοιμος:

«Ο Κριστιάνο προπονήθηκε καλά. Θα πάρουμε μια απόφαση, μετά από ένα ακόμα τεστ αύριο. Θα παίξει αν είναι πλήρως έτοιμος. Δεν θα παίξει αν υπάρχει κάποιο ρίσκο. Έχουμε άλλο ένα καθοριστικό παιχνίδι την επόμενη Τρίτη. Η παρουσία του Κριστιάνο θα μας δώσει παραπάνω επιλογές στον πάγκο» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Βέβαια δεν είναι καθόλου απίθανο ο Ρονάλντο να ξεκινήσει κανονικά στο αυριανό παιχνίδι με τη Μπάγερν, καθώς όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, ο άσος της Ρεάλ συμμετείχε σε αρκετές ασκήσεις στην προπόνηση της Τρίτης με τους παίκτες της «βασίλισσας» που αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί κόντρα στους Βαυαρούς.

Από την άλλη, να σημειωθεί πως ο Αντσελότι θα μπορεί να υπολογίζει στον Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, σε αντίθεση με τη Δευτέρα όπου είχε απουσιάσει από την προπόνηση λόγω ίωσης.

«Δεν είμαστε το φαβορί»


Αντσελότι: «Δεν θα ρισκάρουμε με τη συμμετοχή του Ρονάλντο»
Στη συνέχεια της συνέντευξης Τύπου, ο έμπειρος τεχνικός παρομοίασε τη φιλοσοφία της Μπάγερν με αυτή της Μπαρτσελόνα, ενώ έχρισε ως φαβορί την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Θέλουμε την πρόκριση και είμαστε ενθουσιασμένοι για να κάνουμε ότι καλύτερο αύριο. Η φιλοσοφία τους μοιάζει με της Μπαρτσελόνα. Πρέπει να είμαστε συμπαγής και να ελέγξουμε τον αγώνα. Είναι φυσικό ότι δεν είμαστε τα φαβορί»

Για τον Γκουαρντιόλα και το ενδεχόμενο αποκλεισμού: «Έχω τεράστιο σεβασμό στον Πεπ. Όπου έχει πάει, έχει κάνει τρομερή δουλειά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αύριο καθώς μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα. Δεν θα είναι αποτυχία εάν αποκλειστούμε γιατί το να φτάνεις μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας σημαντικός στόχος. Όμως, δεν μπορούμε να μην πούμε πως ο μεγάλος στόχος είναι να φτάσουμε στον τελικό».

Για την απόλυση του Μόγιες: «Λυπάμαι για τον Μόγες. Γενικά αυτή είναι η ζωή ενός προπονητή. Κάποια στιγμή τα πράγματα δεν πάνε καλά και σε ξεφορτώνονται και αυτό είναι. Ήταν λίγο έκπληξη γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι συνήθως έτσι. Μπορεί να είναι φυσιολογικό σε άλλους συλλόγους, αλλά στην Γιουνάιτεντ μετά από 26 χρόνια ήταν για μένα έκπληξη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.