Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιμεόνε: «Δεν είναι ίδιες ομάδες Τσέλσι και Ατλέτικο»

Σιμεόνε: «Δεν είναι ίδιες ομάδες Τσέλσι και Ατλέτικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2014 00:36
Κλειστό παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες περιμένει ο Ντιέγκο Σιμεόνε για την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Τσέλσι στο «Βιθέντε Καλντερόν» την Τρίτη, με τον Αργεντινό τεχνικό να τονίζει πως οι δύο ομάδες δεν είναι ίδιες αλλά έχουν κάποια κοινά. Δεν σχολίασε τις φήμες που τον συνδέουν με τη Γιουνάιτεντ ο «Τσόλο».

Κλειστά τα χαρτιά του κράτησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε ενόψει του αγώνα της Ατλέτικο με τη Τσέλσι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Αργεντινό τεχνικό των «ροχιμπλάνκος» να δηλώνει πως οι δύο ομάδες δεν είναι ίδιες, αλλά έχουν κάποια κοινά στοιχεία στο παιχνίδι τους:

«Δεν είμαστε ίδιες ομάδες, αλλά έχουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Η άμυνα της Τσέλσι είναι απ’ τις καλύτερες στην Πρέμιερ και η δικιά μας στην Ισπανία. Έχουμε άμεσο παιχνίδι και καλή κυκλοφορία της μπάλας, κοινά που εξηγούν γιατί οι δύο ομάδες διεκδικούν τον τίτλο στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται».

Για το παιχνίδι που περιμένει από την Τσέλσι: «Περιμένω κλειστό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με πολύ τακτική και πειθαρχία από τους παίκτες».

Για την κατάσταση στην Τσέλσι μετά από την ήττα στο πρωτάθλημα από τη Σάντερλαντ: «Έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό το παιχνίδι και προσπαθώ να μην σκέφτομαι το πόσο σημαντικό είναι το ματς. Ο Μουρίνιο έχει την εμπειρία να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις».

Για τη συμμετοχή του Κουρτουά: «Είναι ενθουσιασμένος, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες μας, από το γεγονός ότι θα πάρουν μέρος σε ένα τέτοιο ματς. Δεν ανησυχώ για τις καταστάσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοση του Κουρτουά».

Για την επιστροφή του Φερνάντο Τόρες στο «Βιθέντε Καλντερόν»: «Ο Φερνάντο αγαπάει την ομάδα και τους οπαδούς της, όμως στο γήπεδο θα είναι αντίπαλο και μετά θα είναι και πάλι όπως πριν. Θα είναι πάντα ένας παίκτης της Ατλέτικο, όπου κι αν βρίσκεται…».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι αύριο και προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο πράγματα που σχετίζονται με την Τσέλσι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.