Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Το σήκωσε με Καβάνι η Παρί (video)

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Το σήκωσε με Καβάνι η Παρί (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2014 01:15
Με δύο τέρματα του Έντινσον Καβάνι (4’, 33’ πεν.), η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 2-1 τη Λιόν και κατέκτησε το Λιγκ Καπ Γαλλίας για τέταρτη φορά στην ιστορία της!

Ο πρώτος τίτλος για το 2014 στη Γαλλία ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν! Οι «πρωτευουσιάνοι» με δύο γκολ του Καβάνι (4’, 33’ πεν.) επικράτησαν με 2-1 της Λιόν στο «Stade de France» και κατέκτησαν το Λιγκ Καπ Γαλλίας.

Η Λιόν μείωσε στο 56’ με τον Λακαζέτ, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, με αποτέλεσμα να μείνει για σχεδόν δύο χρόνια τίτλο και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2012 όταν και κέρδισε το Σούπερ Καπ Γαλλίας κόντρα στη Μονπελιέ.

Στον αντίποδα, η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το Λιγκ Καπ για 4η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 2008, με αποτέλεσμα να γίνει πολυνίκης του θεσμού, καθώς Μπορντό, Μαρσέιγ και Στρασμπούρ ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 3 κατακτήσεις.

Αυτός ήταν παράλληλα ο δεύτερος τίτλος της Παρί τη φετινή σεζόν μετά το Σούπερ Καπ Γαλλίας και πλέον η ομάδα του Λοράν Μπλαν ετοιμάζεται να σηκώσει και το Σαμπιονά, καθώς βρίσκεται στο +10 από τη δεύτερη Μονακό, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.