Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήραν άδεια οι ομάδες των πλει-οφ, «κόκκινο» σε 7 ΠΑΕ

Πήραν άδεια οι ομάδες των πλει-οφ, «κόκκινο» σε 7 ΠΑΕ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2014 19:16
Άδεια σε 11 ΠΑΕ μεταξύ αυτών και οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Αστέρας που συμμετέχουν στα πλέι οφ, έδωσε η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ! «Κόκκινο» σε Άρη, Πανιώνιο, ΟΦΗ, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά και Εργοτέλη.

Ολοκληρώθηκε μετά από δύο ημέρες η εξέταση για τους φακέλους της αδειοδότησης, με την αρμόδια επιτροπή να ανάβει το «πράσινο φως» σε 11 ΠΑΕ, μεταξύ αυτών και οι τέσσερις ομάδες των πλει-οφ που διεκδικούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Συγκεκριμένα οι Απόλλων Σμύρνης, ΑΕΛ Καλλονή, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Πανθρακικός και Παναθηναϊκός πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και αδειοδοτούνται.

Αντίθετα, οι Άρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς και Εργοτέλης δεν πήραν την σχετική άδεια!

Οι ΠΑΕ που δεν πήραν άδεια έχουν το δικαίωμα εντός πέντε ημερών να υποβάλουν έφεση κατά της απόφασης και στην περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι, την επόμενη περίοδο θα έχουν περιορισμούς στον αριθμό των μεταγραφών και των ανανεώσεων ημεδαπών ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών, όπως και στις μεταγραφές αλλοδαπών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ, ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΕΛ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Ο.Φ.Η.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.