Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει ΠΑΟΚ ο Χολέμπας

Χάνει ΠΑΟΚ ο Χολέμπας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2014 14:16
Χωρίς τον Χοσέ Χολέμπας θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Τετάρτης (16/4, 20:00) με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, καθώς ο διεθνής μπακ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Εκτός και ο Ιμπαγάσα.

Εκτός αποστολής για τον δεύτερο ημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έμεινε ο Χοσέ Χολέμπας, καθώς ο άσος του Ολυμπιακού δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και «κόπηκε» από τον Μίτσελ, ο οποίος εκτός απροόπτου θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Γκαετάν Μπονγκ.

Από την άλλη, στην Αθήνα έμεινε ο τραυματίας Βέργος, ο Ερνάν Πέρες που θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, αλλά και ο ανέτοιμος Δημήτρης Σιόβας, ενώ «κόπηκαν» για λόγους τακτικής οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Μάρκο Σέποβιτς, Πελέ, Μιγκέλ Τόρες, καθώς και ο Μάικλ Ολαϊτάν ο οποίος παραμένει νοκ-άουτ.

Μίτσελ δούλεψε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την πίεση προς τον αντίπαλο και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις και ειδικά στα κόρνερ.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές, Βούρος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.