Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Η Χαλ αντίπαλος της Άρσεναλ στον τελικό  (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Η Χαλ αντίπαλος της Άρσεναλ στον τελικό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2014 20:25
Στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε η Χαλ, η οποία κέρδισε με 5-3 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλει και θα διεκδικήσει κόντρα στην Άρσεναλ τον πρώτο μεγάλο τίτλο στην ιστορία της.

Η Χαλ θα είναι ο αντίπαλος της Άρσεναλ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλει στις 17 Μαΐου, καθώς οι «τίγρεις» κέρδισαν με 5-3 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε έναν εντυπωσιακό ημιτελικό με 8 γκολ και πήραν μια ιστορική πρόκριση!

Παρότι τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δυσκόλεψε αρκετά την Χαλ, καθώς πήρε δύο φορές προβάδισμα στο πρώτο μέρος με τα γκολ των Μπάξτερ (19’) και Σκόουγκαλ (44’), με την Χαλ να ισοφαρίζει προσωρινά με τον Σαγκμπό στο 42’.

Ωστόσο η ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ δεν άντεξε την πίεση της αντιπάλου της στην επανάληψη, με τους «τίγρεις» να κάνουν την ανατροπή με τα γκολ των Φράιατ (49’) και Χάντλστόουν (54’), ενώ ο Κουίν «έγραψε» το 4-2 στο 67’.

Η Σέφιλντ μείωσε στο 90’ με τον Μέρφι, ωστόσο στο 90+3’ ο Μέιλερ διαμόρφωσε το τελικό 5-3, σκορ που χάρισε στην Χαλ την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό αλλά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν (ακόμα και να χάσει το τρόπαιο, η Άρσεναλ θα πρέπει να μην τερματίσει σε ευρωπαϊκή θέση για να μην πάρει η Χαλ το εισιτήριο)!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.