Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ζορίστηκε η Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ζορίστηκε η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2014 20:11
Με σκόρερ τον Ντέμπα Μπα (68’), η Τσέλσι κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και μείωσε ξανά στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, μένοντας έτσι ζωντανή στη μάχη για το πρωτάθλημα. Με δέκα παίκτες από το 16΄οι γηπεδούχοι.

Πριν λίγες ημέρες ο Ντέμπα Μπα με δικό του γκολ στο 87’ οδήγησε την Τσέλσι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα ο Σενεγαλέζος φορ με ακόμα ένα τέρμα την κράτησε στην κούρσα για τον τίτλο!

Η Τσέλσι για ακόμα ένα παιχνίδι δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, καθώς τα βρήκε «σκούρα» στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Σουόνσι η οποία έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 16’ λόγω αποβολής του Τσίκο σε μια περίεργη απόφαση του διαιτητή.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έγινε πιο απειλητική, είχε ευκαιρίες για γκολ και τελικώς ο Μπα έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 68’, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 για τους «μπλε», καθώς η Σουόνσι δεν μπόρεσε να απαντήσει στα υπόλοιπα λεπτά.

Έτσι η Τσέλσι έφτασε τους 75 βαθμούς και μείωσε ξανά στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, την οποία αντιμετωπίζει στο «Άνφιλντ» στις 27/04, με το ντέρμπι να πέφτει ανάμεσα στους δύο ημιτελικούς των Λονδρέζων με την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.