Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσιτσιπάς – Κοκκινάκης 1-3: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Στέφανο στον πρώτο γύρο του US Open

Τσιτσιπάς – Κοκκινάκης 1-3: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Στέφανο στον πρώτο γύρο του US Open

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/8/2024 22:07
Εκτός συνέχειας του US Open έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος στο πλαίσιο του πρώτου γύρου ηττήθηκε από τον Θανάση Κοκκινάκη με 1-3 σετ (6-7, 6-4, 3-6, 5-7) λέγοντας πρόωρα «αντίο» στο τουρνουά.

Το πρώτο σετ ήταν εξαιρετικά αμφίρροπο με τον Στέφανο να ξεκινά με το «αριστερό» αφού υπέστη break στο πρώτο του σερβίς, ωστόσο δείχνοντας επιμονή, απάντησε με break στο όγδοο game, ισοφαρίζοντας σε 4-4. Το σετ οδηγήθηκε τελικά στο tiebreak με τον Ελληνοαυστραλό να μπαίνει δυναμικά φτάνοντας στο 4-0 και στο 6-1, ο Τσιτσιπάς έκανε την αντεπίθεσή του μειώνοντας εν συνεχεία σε 6-5, όμως δεν ήταν αρκετό, με τον Κοκκινάκη να παίρνει τον επόμενο πόντο και να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος ξεκίνησε με break, όμως ο Κοκκινάκης είχε άμεση απάντηση με break στο break, με τους δυο τενίστες να διατηρούν πάντως τα επόμενα τρία σερβίς τους. Ωστόσο, στο ένατο game ο Τσιτσιπάς διέκοψε τη «μονοτονία» με το δεύτερό του break στο σερβίς του αντιπάλου του, φτάνοντας αισίως στο 6-4 και ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Προχωρώντας στο τρίτο σετ, ο Έλληνας τενίστας πλησίασε σε break στο τρίτο game «σπαταλώντας» τρία break points, ενώ έχασε και την αυτοσυγκέντρωσή του στο όγδοο game, με τον Ελληνοαυστραλό να «γυρνάει» από το 40:0 και με διαδοχικούς πόντους να πετυχαίνει το break, κάνοντας εν τέλει το 6-3 και παίρνοντας εκ νέου προβάδισμα.

Έτσι οδεύοντας στο τέταρτο και τελευταίο σετ, ο Τσιτσιπάς γνώριζε πια ότι είχε δύσκολο έργο μπροστά του, παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους κρατούσαν σταθερά τα σερβίς τους έως το δέκατο game, προτού ο Κοκκινάκης «φορτσάρει» και πετύχει το break, παίρνοντας προβάδισμα σε ένα εξαιρετικά κομβικό σημείο. Εκεί δεν υπήρχε πλέον «γυρισμός» για τον Στέφανο, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 7-5.

Σχόλιο:

KYRVOG_1 28/8/2024 10:52

Την ειχε δει Hi... νομιζε οτι ειναι παιχταρας, ενας μαλακας της σειρας ειναι...!!! Αλλα οταν λες για οποιοδηποτε λογο στον πατερα σου Αντε Γαμησου,,, εισαι μεγαλο κωλοπαιδο...!! καιαυτο ειναι >>>>

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.