Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Επική ανατροπή για Βαλένθια, με τεσσάρα στους «4» η Σεβίλλη

Γιουρόπα Λιγκ: Επική ανατροπή για Βαλένθια, με τεσσάρα στους «4» η Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2014 00:54
Μια επική πρόκριση για τους «4» του Γιουρόπα Λιγκ πανηγύρισε η Βαλένθια, η οποία κέρδισε με 5-0 στην παράταση τη Βασιλεία και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ όπως και η Σεβίλλη που επικράτησε με 4-1 της Πόρτο

Μια ιστορική πρόκριση για τους «4» του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Βαλένθια, η οποία παρότι είχε ηττηθεί με 3-0 στην Ελβετία απέναντι στη Βασιλεία, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης στο «Μεστάγια» και πήρε την πρόκριση στην παράταση, πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ!

Δύο τέρματα πέτυχε στη κανονική διάρκεια ο Πάκο Αλκάθερ (38' και 70') και από ένα ο Βάργκας (42’), ενώ στην παράταση ο πρώτος συμπλήρωσε το χατ-τρικ του στο 118’, δίνοντας σκορ πρόκρισης στην Βαλένθια.

Από την πλευρά της η Βασιλεία η οποία έμεινε με 9 παίκτες στην παράταση λόγω των αποβολών των Ντίας (101’) και Σάουρο (105’), δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 118’ ο Μπερνάτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0, στέλνοντας τις «νυχτερίδες» στα ημιτελικά.

Με τεσσάρα στα ημιτελικά η Σεβίλλη


Γιουρόπα Λιγκ: Επική ανατροπή για Βαλένθια, με τεσσάρα στους «4» η Σεβίλλη
Εκεί θα βρίσκεται και η Σεβίλλη, η οποία παρότι είχε χάσει με 1-0 από την Πόρτο στο «Ντραγκάο» στο πρώτο παιχνίδι, κέρδισε με 4-1 τους Πορτογάλους στην Ανδαλουσία και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Οι Ανδαλουσιανοί ήταν εντυπωσιακοί και πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων μέχρι το 29’ με τους Ράκιτιτς (5’ πεν.), Βιτόλο (26’) και Μπάκα (29’), ενώ παρότι έμειναν με δέκα παίκτες στο 54’ λόγω αποβολής του Κόκε, ο Γκαμείρο πέτυχε και 4ο γκολ στο 79’!

Από την πλευρά της η Πόρτο κατάφερε απλώς να μειώσει για το τελικό 4-1 στις καθυστερήσεις με τρομερό γκολ του Κουαρέσμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.