Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρότσα: «Θέλει Ελλάδα ο Μπιέλσα»

Ρότσα: «Θέλει Ελλάδα ο Μπιέλσα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2014 18:02
Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αποκάλυψε ότι η προοπτική της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας ενδιαφέρει σοβαρά τον Μαρσέλο Μπιέλσα, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση του πως ο έμπειρος τεχνικός είναι ικανός να αλλάξει εντελώς το ποδόσφαιρο της χώρας.

Μπορεί τα ξένα Μέσα να αναφέρουν πως ο Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκεται μια «ανάσα» από το να υπογράψει συμβόλαιο στη Μαρσέιγ, ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει δώσει ακόμα τα χέρια με την γαλλική ομάδα, με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να δηλώνει στο «Sentra 103,3» πως πιθανότατα περιμένει μια πρόταση από την ΕΠΟ, η οποία είχε στα υπόψη της τον Αργεντινό τεχνικό (τα ολλανδικά Μέσα αναφέρουν πως στρέφεται πλέον στον Μάρτιν Γιολ).

Μάλιστα ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και παιδικός φίλος του Μπιέλσα δήλωσε πως ο έμπειρος προπονητής λατρεύει την Ελλάδα, ότι γνωρίζει πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πως είναι ικανός να αλλάξει εντελώς το ποδόσφαιρο της χώρας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sentra FM:

«Ακούω Γιολ, ακούω διάφορα ονόματα, αλλά εγώ που ξέρω τον Μπιέλσα, που τον έχω ζήσει, ξέρω πως δουλεύει. Δεν θα αναλάβει την Εθνική και θα είναι εδώ μόνο έναν μήνα. Θα είναι συνεχώς εδώ και θα αλλάξει όλο το σκεπτικό του ελληνικού ποδοφαίρου. Αυτό το έχουμε ανάγκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΕΠΟ να κάνει την ανατροπή συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν ο Μπιέλσα πήγε στη Χιλή άλλαξε εντελώς το ποδόσφαιρο της χώρας. Το έκανε σύγχρονο, ευρωπαϊκό τρόπον τινά, με οργάνωση σε όλους τους τομείς, από τις ακαδημίες μέχρι και τις μικρές Εθνικές.

Ο Μπιέλσα λατρεύει την Ελλάδα. Ξέρει έναν - έναν τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήμασταν πολύ κοντά. Ο ίδιος θέλει να έρθει. Με τη Μαρσέιγ δεν έχει συμφωνήσει ακόμη και αυτό ίσως γιατί περιμένει ακόμη μία κίνηση από την ΕΠΟ. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να με ακούν τώρα που μιλάω.

Δεν πρέπει να τη χάσουμε αυτήν την ευκαιρία. Όταν με ρώτησαν από την Ομοσπονδία αν μπορούμε να πείσουμε αυτόν τον άνθρωπο να έρθει τους είπα ότι αν αυτό γίνει θα είναι το αφεντικό. Δεν θα υπάρχει άλλος. Θα δουλέψει για το καλύτερο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ξαναλέω δεν είναι αργά. Μην χάσουμε την ευκαιρία. Δεν θα είναι απλά πολυτέλεια, αλλά αλλαγή τεράστια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και για να καταλάβετε πόσο καλός τεχνικός είναι δείτε όχι μόνο τα επιτεύγματά του στη Χιλή, αλλά και τι κάνουν, πλέον, προπονητές που ήταν δίπλα του ως βοηθοί του. Όπως ο Μπερίσο και Ποκετίνο
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.