Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με 7.20 στο Πανσερραϊκός - Άρης και 9.00 στο ΑΕΚ - Λαμία για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Με 7.20 στο Πανσερραϊκός - Άρης και 9.00 στο ΑΕΚ - Λαμία για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/8/2024 14:54
Ζόρικη αποστολή για τον Άρη κόντρα στον Πανσερραϊκό, ΑΕΚ από ημίχρονο κόντρα στη Λαμία. Ανάλυση και προγνωστικά για τα ματς του Σαββάτου στη Stoiximan Super League.

Η δράση συνεχίζεται στη Stoiximan Super League με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής. Το Σάββατο στις 20:00, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Άρη. Πολύ καλή η εικόνα της ομάδας του Γρηγορίου στην πρεμιέρα, παρά την ήττα 3-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Πανσερραϊκός είχε βάλει καλές βάσεις από πέρσι, μοιάζει ενισχυμένος στις μεταγραφές και καλά δουλεμένος στο παιχνίδι πίσω από τη μπάλα.Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί και το ξεκίνημα του Άρη, στο εκτός έδρας 1-1 με τον Ατρόμητο. Έμεινε όρθιος σε μια έδρα που αρκετοί θα ζοριστούν πολύ φέτος. Για τα δεδομένα της εποχής και με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, η ομάδα του Μάντζιου έδειξε υψηλό δείκτη ετοιμότητας και ομοιογένειας στο χορτάρι. Οι απαιτήσεις και φέτος είναι υψηλές στον Άρη, που καλείται να δώσει δεύτερο σερί ματς εκτός έδρας.

Στο 12.00 να βγει πρώτος σκόρερ στην Κανονική Περίοδο ο Μορόν

Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο το παιχνίδι κρύβει κάμποσες δυσκολίες που σωστά αποτυπώνονται στις αποδόσεις. Ο Πανσερραϊκός έχει ικανότητα στην κόντρα επίθεση και μπορεί να βάλει δύσκολα στον Άρη. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Μορόν & Over 5,5 κάρτες σε απόδοση 7.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 21:30, η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εύκολο έργο είχε στην πρεμιέρα η Ένωση, που «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον ΟΦΗ. Γκαρσία και Πήλιος έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στην ΑΕΚ πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα και ο Τσούμπερ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 83'.

Μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη η πίεση αυξήθηκε για την ομάδα του Αλμέιδα, που καλείται να διεκδικήσει και τους δύο τίτλους εντός συνόρων. Μια μάχη που αναμένεται σκληρή και περιθώρια για απώλειες εντός έδρας, κόντρα σε θεωρητικά μικρότερους αντιπάλους δεν υπάρχουν.

Στο 4.00 να κατακτήσει τη Stoiximan Super League η ΑΕΚ

Με ιδανικό τρόπο εξελίχθηκε για τη Λαμία η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στο ντεμπούτο του Μαρίνου Σατσιά στον πάγκο τους, οι Φθιώτες πήραν σπουδαίο τρίποντο χάρη σε τέρμα του Βλαχομήτρου στο 65' και με τον Ντίας να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 89'. Με ανανεωμένο ρόστερ και τριάδα στην άμυνα, η Λαμία μοιάζει ακόμη πιο συμπαγής από πέρσι και στόχος είναι να μην μπλέξει στα σενάρια της ουράς.

Με ψυχολογία και χωρίς πίεση η Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια, δύσκολα ωστόσο θα αντέξει στην πίεση της ΑΕΚ. Το συνδυαστικό στοίχημα 1/1 & Λαμέλα 1+ ασίστ & Λαμία Over 1,5 οφσάιντ σε απόδοση 9.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα