Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Κάθε γκολ της LaLiga σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Vistabet - Κάθε γκολ της LaLiga σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/8/2024 00:02
Tην Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται η Μπαρτσελόνα, για την 2η αγωνιστική της LaLiga. Στις 19:30 παίζουν Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο ματς που ρίχνει την αυλαία στο σαββατιάτικο πρόγραμμα της Bundesliga.

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες της LaLiga!

Ψάχνει το 2x2 η Μπαρτσελόνα

Η εποχή του Χάνσι Φλικ ξεκίνησε στην Μπαρτσελόνα με μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Βαλένθια. Για την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, οι Καταλανοί πήραν με ανατροπή το «τρίποντο» με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σκοράρει δύο φορές. Από την άλλη η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν πραγματοποίησε την εκκίνηση που επιθυμούσε. Έμεινε στο 1-1 με την Χετάφε στο “San Mames” αν και προηγήθηκε στο 27’. Λιγότερα από δύο γκολ σημειώθηκαν στα τρία τελευταία ματς των δύο ομάδων, για τη LaLiga. Στο πιο πρόσφατο, μάλιστα δεν υπήρξε καν σκορ. Vistabet - Πρώιμη Πληρωμή* στους αγώνες της Bundesliga!

Να επανέλθει στα υψηλά στάνταρ

Έπειτα από μία κακή -εντός συνόρων- σεζόν η Ντόρτμουντ θέλει να επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ θέτοντας ακόμα και υποψηφιότητα για την κατάκτηση του τίτλου! Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος φιλοξενεί στο γήπεδο της την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις 19:30, στο ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας. Πρεμιέρα και για τον Νούρι Σαχίν στον πάγκο της Μπορούσια, με την οποία καταξιώθηκε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Περισσότερα από 2,5 γκολ σημειώνονται στα επτά τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, για το γερμανικό πρωτάθλημα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ