Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Super League με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/8/2024 00:02
Στην Τούμπα o ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League. Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κάνει το δύο στα δύο, ενώ ο Παναιτωλικός επισκέπτεται το γήπεδο του πρωταθλητή με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ο άσος του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 1,21** με το διπλό του Παναιτωλικού να φτάνει στο 14,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός.SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Ενόψει της δυνατής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός ο ΠΑΟΚ μετράει ήδη μια νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς μετράει 19 συνεχόμενες νίκες εναντίον του σε αγώνες για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Τα 9 από τα τελευταία 12 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοκληρώθηκαν με Over 2,5 γκολ. Η τελευταία φορά που ο Παναιτωλικός νίκησε τον ΠΑΟΚ ήταν τον Ιανουάριο του 2015 (2-1 στην Τούμπα).

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα του στη Super League, αλλά νίκησε με 3-2 τον Πανσερραϊκό εντός έδρας. Βρέθηκε να χάνει στο 31', αλλά γύρισε το ματς σε 2-1. Ύστερα δέχθηκε γκολ ισοφάρισης και στο 60' έγραψε το τελικό σκορ. Έπειτα, υποδέχτηκε τη Σάμροκ Ρόβερς για τα play-off του Europa League και επικράτησε 4-0, με τη ρεβάνς να ακολουθεί την προσεχή Πέμπτη στην Ιρλανδία. Συνεχίζει ενεργός και στο μεταγραφικό παζάρι καθώς ψάχνει να ενισχυθεί στην άμυνα μετά την πώληση του Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ, ενώ εξετάζει την απόκτηση παικτών και σε άλλες θέσεις.

Ο Παναιτωλικός άρχισε με ήττα την πορεία του στη Super League καθώς λύγισε με 1-0 από την Λαμία εντός έδρας στην πρώτη αγωνιστική. Από το 13' έμεινε με δέκα παίκτες και στο 65' δέχθηκε το γκολ που τελικά έκρινε το ματς. Στο 82' επανήλθε η αριθμητική ισορροπία και στο 89' ο Ντίας αστόχησε σε πέναλτι που θα μπορούσε να του δώσει ένα βαθμό.

Στο αγωνιστικό σκέλος του ματς ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να κάνει ροτέισον, ενώ ο Παναιτωλικός δεν έχει τον αμυντικό Σιέλη. Το Over 2,5 γκολ πληρώνει 1,52**, ενώ το Under 2,5 γκολ το βρίσκουμε στο 2,54** στην πλατφόρμα της Betsson.

Για την πρώτη νίκη στο «ΟΑΚΑ»

Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την πρώτη του νίκη στο νέο πρωτάθλημα ανάμεσα στα ματς με την Λανς, ενώ ο νεοφώτιστος Λεβαδειακός ελπίζει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.Ο άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο 1,20** και το διπλό του Λεβαδειακού τοποθετείται στο 16,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης επέλεξε να κάνει extreme ροτέισον και το πλήρωσε, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 εντός έδρας στο άδειο «ΟΑΚΑ». Έπειτα έστρεψε αμέσως την προσοχή του στο παιχνίδι με την Λανς στη Γαλλία για τα play-off του Conference League, όπου ηττήθηκε 2-1. Θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός στις 29 Αυγούστου, αλλά το να πάρει νίκη επί του Λεβαδειακού θεωρείται πολύ σημαντικό. Παραμένει ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι και έκλεισε τον Ουρουγουανό εξτρέμ Πελίστρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα 4 τελευταία επίσημα παιχνίδια του κόντρα στον Λεβαδειακό με ρεκόρ 3-1-0 και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Η τελευταία νίκη του Λεβαδειακού επί του Παναθηναϊκού καταγράφηκε το 2018.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Ο Λεβαδειακός αφού πήρε την άνοδο από τη Super League 2 αποφάσισε να κάνει αλλαγή και προσέλαβε τον Νίκο Παπαδόπουλο στη θέση του προπονητή. Στη συνέχεια προχώρησε σε 13 μεταγραφές, ενώ αποχώρησαν 17 ποδοσφαιριστές. Έτσι, ουσιαστικά είναι μια καινούρια ομάδα που καλείται να δέσει γρήγορα. Αν μη τι άλλο, έδειξε ορισμένα θετικά στοιχεία στο εντός έδρας 0-0 με την Athens Kallithea στην πρώτη αγωνιστική.

Στη Super League το στοίχημα είναι συγκλονιστικό και με τις κούρσες για τον τίτλο και την παραμονή να αναμένονται άκρως ανταγωνιστικές για ακόμη μια σεζόν, ματς όπως το Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα ακόμη και τόσο νωρίς. Η επιλογή ημίχρονο/τελικό: 1/1 πληρώνει 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ