Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Άλμα ανόδου για Ολυμπιακό Βόλου (video)

Football League: Άλμα ανόδου για Ολυμπιακό Βόλου (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2014 20:02
Με δύο γρήγορα τέρματα των Καπετάνου (6’) και Γκούρμα (10’) ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε με 2-1 στην Κέρκυρα στο ντέρμπι-κορυφής της 1ης αγωνιστικής των πλει-οφ της Football League και ξέφυγε με 9 βαθμούς στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας. Τρία δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι!

Άλμα επιστροφής στην Σούπερ Λιγκ έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής (2-1) στο ντέρμπι κορυφής με τη Κέρκυρα στο ομώνυμο νησί και ξέφυγε με 9 βαθμούς στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας(είχε μπόνους 6 βαθμών ως πρώτος του Ν. ομίλου).

Οι Βολιώτες ξεκίνησαν εντυπωσιακά και πήραν πολύ γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Καπετάνου (6’) και Γκούρμα (10’). Η Κέρκυρα είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να απαντήσει άμεσα, με τον Καραδέμητρο να σημαδεύει το δοκάρι των φιλοξενούμενων στο 12’, ενώ στο 16’ ο Σουάνης δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από την μικρή περιοχή!

Όμως ο δεύτερος με κεφαλιά στο 39’ μείωσε σε 2-1 και ξαναέβαλε στο παιχνίδι την Κέρκυρα, η οποία στην επανάληψη είχε δύο δοκάρια (73’, 80’) για να φέρει στο παιχνίδι στα ίσα! Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός Βόλου να φύγει με τη νίκη από την Κέρκυρα και να τεθεί από νωρίς επικεφαλής της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Τρίτη

Κέρκυρα – Ολυμπιακός Βόλου 1-2

Τετάρτη

ΑΟ Χανιά- Ηρακλής Ψαχνών (15:30)
Ηρακλής – Φωστήρας (18:00)
Νίκη Βόλου – Αιγινιακός

Η ειδική βαθμολογία των πλει-οφ:

1. Ολυμπιακός Βόλου 9 (1)
2. Κέρκυρα 6 (1)
3. Νίκη Βόλου 2 (0)
4. ΑΟ Χανιά 1 (0)
5. Αιγινιακός 0 (0)
6. Ηρακλής 0 (0)
7. Ηρακλής Ψαχνών 0 (0)
8. Φωστήρας 0 (0)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.