Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρντιόλα: «Θα παίξει πολύ πίσω η Γιουνάιτεντ»

Γκουαρντιόλα: «Θα παίξει πολύ πίσω η Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2014 19:19
Μια αμυντική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία θα κλειστεί πίσω και θα κυνηγάει τις αντεπιθέσεις περιμένει ο τεχνικός της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού προημιτελικού των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μόνο σίγουρη δεν θεωρεί την πρόκριση της Μπάγερν ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος δήλωσε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει τη δυνατότητα να κερδίσει στο Μόναχο και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά, με «όπλο» την άμυνα και τις αντεπιθέσεις:

«Πιστεύω πως θα παίξουν πολύ πίσω. Παίζουν πολύ αμυντικά και πάντα ψάχνουν τις αντεπιθέσεις. Είναι κάτι που το κάνουν πολύ καλά. Ποτέ δεν είναι εύκολα τα πράγματα απέναντι σε αγγλικές ομάδες. Η Γιουνάιτεντ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Πριν το πρώτο παιχνίδι, όλοι μιλούσαν για τη Μπάγερν, αλλά τώρα ο κόσμος ξέρει πως η Μάντσεστερ μπορεί να μας νικήσει στο Μόναχο», δήλωσε ο Πεπ και πρόσθεσε:

«Όμως παίζουμε στην έδρα μας. Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο. Αν νικήσουμε προκρινόμαστε. Αν όχι μένουμε εκτός. Η πρόκριση θα κριθεί στις μικρές λεπτομέρειες. Οι παίκτες μας ξέρουν, μετά την εμπειρία στο Μάντσεστερ, πώς παίζει η Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες μου ξέρουν τις αρετές και τις αδυναμίες τους».

Ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει και τις απουσίες της Μπάγερν, η οποία θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Σβάινστάιγκερ και τους Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα: «Έχουμε διαθέσιμους μόνο 14 παίχτες, οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές» δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.