Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Champions League play-off με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Champions League play-off με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/8/2024 00:02
Το πρώτο σκέλος των play-off του Champions League ολοκληρώνεται απόψε με δυνατές αναμετρήσεις. Τα ματς Μίντιλαντ – Σλόβαν Μπρατισλάβας, Μάλμε – Σπάρτα Πράγας, Ντιναμό Κιέβου – Σάλτσμπουργκ και Γιούνγκ Μπόις – Γαλατάσαραϊ αναμένονται συναρπαστικά. Οι ομάδες που θα προκριθούν θα συνεχίσουν στην League Phase της διοργάνωσης, ενώ εκείνες που θα αποκλειστούν θα μεταφερθούν στην League Phase του Europa League. Σε αυτές τις σειρές υπάρχει το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν καταπληκτικές επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε πληθώρα αγορών με σούπερ αποδόσεις.Στην «MCH Arena» η Μίντιλαντ υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας έχοντας μπει σε νέα εποχή ιδιοκτησιακά και παραμένοντας ανταγωνιστική. Η Σλόβαν ποντάρει στην εμπειρία της στα νοκ άουτ ματς για να πάρει την πρόκριση.Ο άσος της Μίντιλαντ δίνεται στο 1,62** και το διπλό της Σλόβαν Μπρατισλάβας φτάνει στο 4,85** στην πλατφόρμα της Betsson Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

H πρωταθλήτρια Δανίας Μίντιλαντ συνεχίζει με τον Τόμας Τόμασμπεργκ στον πάγκο της κι έκανε σημαντικές μεταγραφές προκειμένου να ανέβει επίπεδο. Στον β' προκριματικό γύρο ξεπέρασε με 4-0 συνολικό σκορ τη Σάντα Κολόμα και στο γ' προκριματικό απέκλεισε με συνολικό σκορ 3-1 τη Φερεντσβάρος.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι σταθερή ομάδα με καλή μεταγραφική πολιτική. Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε τις Στρούγκα (6-3 συνολικό σκορ), Τσέλιε (6-1 συνολικό σκορ) και ΑΠΟΕΛ (2-0 συνολικό σκορ). Στις 16 συναντήσεις της με συλλόγους από τη Δανία έχει 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες (22-22 γκολ). Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το Over 3,5 γκολ προσφέρεται στο 3,40** (από 3,00).

Φιλόδοξες Μάλμε και Σπάρτα Πράγας

Στο «Eleda Stadion» η Μάλμε κοντράρεται με την Σπάρτα Πράγας. Η Μάλμε πηγαίνει στη σειρά με μομέντουμ, ενώ η Σπάρτα Πράγας έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Ο άσος της Μάλμε προσφέρεται στο 2,25** τη στιγμή που η Σπάρτα Πράγας τοποθετείται στο 3,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

H Μάλμε υπό τον Φρέντρικ Ρίντστρεμ έχει χτίσει μια αξιόπιστη και πολύ σοβαρή ομάδα, που παίζει με ωριμότητα κι έχει χαρακτήρα. Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε με συνολικό σκορ 6-4 την Κλάκσβικ και φυσικά τον ΠΑΟΚ, παραχωρώντας 2-2 εντός και νικώντας 4-3 στην παράταση στην Τούμπα. Στις δύο έως τώρα συναντήσεις της με τη Σπάρτα Πράγας έχει μία νίκη και μία ήττα (4-4 γκολ).

H Σπάρτα Πράγας έχει καινούριο προπονητή τον Λαρς Φρις και ψάχνει να κάνει το επόμενο βήμα και να μπει στην League Phase του Champions League. Στους προηγούμενους γύρους έβγαλε νοκ άουτ τη Σάμροκ Ρόβερς με 6-2 συνολικό σκορ κι έπειτα απέκλεισε με 4-3 συνολικό σκορ την FCSB. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το ημίχρονο/τελικό 1/1 δίνεται στο 4,50** (από 3,75), ενώ το Ακριβές Σκορ 1ου Ημιχρόνου: 1-0 φτάνει στο 5,25** (από 4,75) στην πλατφόρμα της Betsson.

Το στοίχημα στο Champions League καθηλώνει για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο με αμέτρητες αγορές και πλούσιες αποδόσεις. Το μεγάλο ερώτημα σε κάθε σεζόν είναι το ποια ομάδα θα πάρει το τρόπαιο. Φαβορί αυτή τη στιγμή είναι η Μάντσεστερ Σίτι με 3,25** και την ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με 4,00** και στο 10,00** παρουσιάζονται Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου στην πλατφόρμα της Betsson.

«Γηπεδούχος» στην Πολωνία η Ντιναμό Κιέβου

Στην ουδέτερη «Arena Lublin» στην Πολωνία η Ντιναμό Κιέβου παίζει με τη Σάλτσμπουργκ. Ομάδες που διαθέτουν ποιότητα και παράδοση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο άσος της Ντιναμό Κιέβου δίνεται στο 2,75** με το διπλό της Σάλτσμπουργκ να το συναντάμε στο 2,38** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Ντιναμό Κιέβου διαθέτει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και αυτό φάνηκε στον β' προκριματικό γύρο όπου απέκλεισε την Παρτιζάν με 9-2 συνολικό σκορ, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο γ' προκριματικό γύρο έβγαλε νοκ άουτ τη Ρέιντζερς με 3-1 συνολικό σκορ. Μετράει 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες στις 16 μονομαχίες της με αυστριακούς συλλόγους (32-18 γκολ).

Η Σάλτσμπουργκ κάνει μια καινούρια προσπάθεια με τον Πεπ Λάιντερς στον πάγκο της. Ο Ολλανδός ήταν βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ. Στην προηγούμενη φάση απέκλεισε την Τβέντε με συνολικό σκορ 5-4. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson ο συνδυασμός νίκη Ντιναμό Κιέβου και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες δίνεται στο 5,40** (από 4,50), ενώ το Over 3,5 γκολ προσφέρεται στο 2,90** (από 2,65) στην πλατφόρμα της Betsson.

«Ξέσπασε» στο Κύπελλο η Γιούνγκ Μπόις

Στο «Stadion Wankdorf» η Γιούνγκ Μπόις φιλοξενεί τη Γαλατασαράι, ομάδες που συναντήθηκαν το 2016 σε φιλικό και ήρθαν ισόπαλες 1-1.Ο άσος της Γιούνγκ Μπόις στην αποψινή τους αναμέτρηση εμφανίζεται στο 3,60** και το διπλό της Γαλατασαράι στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson.
Η Γιούνγκ Μπόις πορεύεται από τις αρχές Ιουλίου με τον Πάτρικ Ράμεν στον πάγκο, έχοντας κρατήσει σχεδόν όλο τον βασικό κορμό της. Στο πρωτάθλημα Ελβετίας έχει 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στο Κύπελλο, όμως, επιβλήθηκε το Σάββατο με 10-0 της Πρίντσε-Νένταζ. Στα δύο παιχνίδια της με τουρκικές ομάδες (Φενέρμπαχτσε) σημείωσε μία νίκη και μία ισοπαλία.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*
Η Γαλατασαράι συνεχίζει με τον Οκάν Μπουρούκ στον πάγκο της έπειτα από μια πολύ καλή σεζόν. Μετά την ήττα από την Μπεσίκτας με 5-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας έζησε μια κρίση, αλλά δείχνει να την ξεπερνά. Κόντρα σε ελβετικές ομάδες έχει ρεκόρ 11-2-4 με 42-29 γκολ.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το ημίχρονο/τελικό 2/2 προσφέρεται στο 3,60** (από 3,00), ενώ το να φτάσει πρώτη στα 2 γκολ η Γιούνγκ Μπόις τιμάται στο 4,80** (από 4,00) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ