Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Champions League play-off με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Champions League play-off με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/8/2024 00:02
Η προκριματική διαδικασία του Champions League περνάει στη φάση των play-off και απόψε το πρόγραμμα προσφέρει τρεις πολύ δυνατές αναμετρήσεις. Σε αυτές τις σειρές υπάρχει το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο συνδυάζονται τέλεια με ανεπανάληπτες ευκαιρίες σε εκατοντάδες αγορές με πλούσιες αποδόσεις.

Στο «Aspmyra Stadium» η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Νορβηγοί θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν το πρώτο βήμα προς την πρόκριση, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας θα πάει για την έκπληξη. Ο άσος βρίσκεται στο 1,70** και το διπλό στο 4,45** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

H Μπόντο Γκλιμτ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει όνομα στην Ευρώπη. H σταθερότητα που προσφέρει η παρουσία του κόουτς Κγέτιλ Κνούτσεν της δίνει την ασφάλεια που χρειάζεται προκειμένου να ψάξει κάτι ιστορικό, αφού δεν έχει παίξει ποτέ σε League Phase του Champions League. Στο β' προκριματικό γύρο ξεπέρασε την RFS με 7-1 συνολικό σκορ και στο γ' προκριματικό γύρο απέκλεισε τη Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ με 5-1 συνολικό σκορ.

Ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του και ψάχνει μια ακόμη συμμετοχή στην League Phase του Champions League. Έχει μπει δυνατά στη σεζόν με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε πέντε επίσημες αναμετρήσεις. Μάλιστα, προέρχεται από τρεις σερί νίκες και σε καθεμία από αυτές σημείωσε τέσσερα γκολ. Απέναντι σε νορβηγικές ομάδες έχει 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες (22-8 γκολ).

Το στοίχημα στο Champions League είναι συναρπαστικό όπως και κάθε σεζόν και τα play-off προσφέρουν αναμετρήσεις με μεγάλο σασπένς αφού οι ομάδες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να βρεθούν ανάμεσα στις 36 καλύτερες της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα της Betsson, μπορείτε να βρείτε κι επιλογές για το ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί με 3,25** και την ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με 4,00** κι έπειτα συναντάμε τις Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου με 10,00**.

Αήττητη η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με Αζέρους

Στο «Stadion Maksimir» η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιλοξενεί την Καραμπάχ βασιζόμενη στην εμπειρία της, μιας κι έχει συμμετάσχει παίξει πολλές φορές στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων. Από την άλλη, οι Αζέροι ψάχνουν την πρώτη τους συμμετοχή στην League Phase από τη σεζόν 2017-18. Ο άσος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δίνεται στο 1,85** και το διπλό της Καραμπάχ στο 4,15** στην πλατφόρμα της Betsson..

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ διατήρησε τον Σεργκέι Γιακίροβιτς στον πάγκο της κι έκανε στοχευμένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να παραμείνει σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο. Τα πρώτα δείγματα στα φιλικά της ήταν θετικά κι έπειτα κέρδισε και τις εντυπώσεις στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Κροατίας. Σε 4 συναντήσεις με ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες (7-2 γκολ).

Η Καραμπάχ έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση αφού προηγουμένως έκανε μια μεγάλη έκπληξη κι απέκλεισε την Λουντογκόρετς στο γ' προκριματικό γύρο. Έχασε με 2-1 εντός έδρας στο πρώτο ματς, αλλά στο δεύτερο θριάμβευσε με 7-2 στην παράταση! Στο β' προκριματικό γύρο έκανε πάρτι απέναντι στην αδύναμη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς με συνολικό σκορ 7-0.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε συνδυασμό με Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 2,10**, ενώ το να μην σκοράρουν και οι δύο σε συνδυασμό με Under 2,5 γκολ δίνεται στο 2,65** στην πλατφόρμα της Betsson.

Από νίκες έρχονται Λιλ και Σλάβια Πράγας

Στο ουδέτερο «Stade du Hainaut» η Λιλ αντιμετωπίζει την Σλάβια Πράγας στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα play-off του Champions League. Ο άσος της Λιλ τοποθετείται στο 1,75** και το διπλό της Σλάβια Πράγας φτάνει στο 4,65** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Λιλ έχει γυρίσει σελίδα αυτό το καλοκαίρι με την πρόσληψη του προπονητή Μπρούνο Ζενέσιο. Στον γ' προκριματικό γύρο δεν έδειξε επηρεασμένη από το γεγονός πως παίζει σε ουδέτερη έδρα λόγω του το ότι το γήπεδό της χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ξεπέρασε την Φενέρμπαχτσε με συνολικό σκορ 3-2. Το Σάββατο με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του κάθε ημιχρόνου επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Ρεμς στην πρεμιέρα της Ligue 1. Η Λιλ επικράτησε και στις δύο προηγούμενες συναντήσεις της με τη Σλάβια Πράγας (8-2 γκολ).

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Η Σλάβια Πράγας είναι μια από τις πιο σταθερές ευρωπαϊκές ομάδες τα τελευταία χρόνια. Από το 2018 έχει στον πάγκο της τον Γίντριχ Τριπισόφσκι. Στο γ' προκριματικό γύρο έδειξε το μέταλλό της καθώς απέκλεισε με συνολικό σκορ 4-1 τη βελγική Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ. Συνάμα, τα πηγαίνει περίφημα και στην λίγκα της χώρας της. Το Σάββατο επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Τέπλιτσε ανατρέποντας στο 81’ και το 86’ το γκολ που είχε δεχτεί στο 57’.

Στο αγωνιστικό σκέλος του δυνατού ματς Λιλ – Σλάβια Πράγας, η Λιλ δεν έχει στο μάξιμουμ τον αμυντικό Ουμτιτί και τον χαφ Μπενταλέμπ, ενώ η Σλάβια Πράγας δεν υπολογίζει στον κίπερ Στάνεκ και τον αμυντικό Βλτσεκ. Το Over 2,5 γκολ εμφανίζεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ