Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Απέδρασε» από τη Γένοβα η Μίλαν (video)

Σέριε Α: «Απέδρασε» από τη Γένοβα η Μίλαν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2014 00:20
Την 3η συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε έστω και δύσκολα η Μίλαν, η οποία κέρδισε με 2-1 την μαχητική Τζένοα στη Γένοβα και ανέβηκε στην 10η θέση με 45 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την 5η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σκούρα τα βρήκε απέναντι στην Τζένοα του Γιάννη Φετφατζίδη η Μίλαν, ωστόσο η ομάδα του Κλάρενς Ζέεντορφ κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη (2-1) από τη Γένοβα και να μείνει ζωντανή στην προσπάθεια που δίνει για την έξοδο της στην Ευρώπη.

Οι «ροσονέρι» δεν ήταν καλύτεροι από τη Τζένοα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην μοναδική τους ευκαιρία κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ χάρη στο εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Τααράμπ στο 20ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι έχοντας βασικό τον Φετφατζίδη ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, δεν κατάφεραν να απαντήσουν παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και στο 56’ ο Χόντα εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Τααράμπ και «έγραψε» το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Η Τζένοα κατάφερε να επιστρέψει στο ματς με το εξαιρετικό σουτ του Μότα στο 73’ μετά από κόρνερ του Φετφατζίδη, ενώ δύο λεπτά μετά δημιούργησαν δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τον Αμπιατί να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Στουράρο, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Μεξές έδιωξε στη γραμμή τη κεφαλιά του Μότα.

Έτσι, η Μίλαν κράτησε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε και πήρε την πολυπόθητη νίκη που την φέρνει μόλις στο -5 από την 5η θέση, ωστόσο έχει μπροστά της άλλες 5 ομάδες (Τορίνο, Βερόνα, Αταλάντα, Λάτσιο, Πάρμα).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.