Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε τη Σάντερλαντ η Τότεναμ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε τη Σάντερλαντ η Τότεναμ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2014 00:06
Η Σάντερλαντ… τόλμησε να προηγηθει κόντρα στην Τότεναμ και τα «σπιρούνια» την τιμώρησαν, καθώς επικράτησαν με το εμφατικό 5-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», προσπερνώντας ξανά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 6η θέση.

Παρότι η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει στο 17’ από την Σάντερλαντ χάρη στο γκολ του Κάτερμολ, η ομάδα του Τιμ Σέργουντ κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς και να πάρει μια εμφατική νίκη με 5-1 στο Λονδίνο που την κρατάει ζωντανή στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Έρικσεν ο οποίος έδωσε τις ασίστ στα γκολ των Αντεμπαγιόρ (28’) και Κέιν (59’), ενώ ο ίδιος στο 78’ «κλείδωσε» τη νίκη των γηπεδούχων, «γράφοντας» το 3-1.

Μάλιστα οι παίκτες της Τότεναμ δεν πάτησαν φρένο και πέτυχαν ακόμα δύο γκολ με τον Αντεμπαγιόρ να βρίσκει ξανά δίχτυα στο 86’, φτάνοντας τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ο Σίγκουρτσον διαμόρφωσε το τελικό 5-1 στις καθυστερήσεις.

Με αυτή τη νίκη η Τότεναμ επέστρεψε στις επιτυχίες μια αγωνιστική μετά την τεσσάρα από τη Λίβερπουλ και προσπέρασε για δύο βαθμούς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 6η θέση, την ώρα που η Σάντερλαντ γνώρισε την 4η συνεχόμενη ήττα της και παρέμεινε στην τελευταία θέση με 26 βαθμούς, ωστόσο «χρωστάει» δύο παιχνίδια σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.