Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/8/2024 00:25
Στο «Old Trafford» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Φούλαμ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να μπει ιδανικά και να στείλει ένα μήνυμα πως μπορεί να διεκδικήσει αρχικά την επιστροφή της στο Champions League. Η Φούλαμ έχει στόχο να εμφανιστεί και πάλι ανταγωνιστική. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται στο 1,56** και το διπλό της Φούλαμ φτάνει στο 5,51** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό event.SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ τα στατιστικά και η παράδοση ευνοούν τους κόκκινους διαβόλους. Ωστόσο, είναι η πρεμιέρα και ως εκ τούτου υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση της αναμέτρησης. Έτσι, τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Φούλαμ στις 4 από τις 5 τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις τους. Η Φούλαμ, πάντως, τον περασμένο Φεβρουάριο νίκησε με 2-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League. Έξι από τα 7 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης) ολοκληρώθηκαν με goal/goal.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει σε μια νέα εποχή διοικητικά και προσπαθεί να βάλει τις βάσεις ώστε η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στη διεκδίκηση όλων των μεγάλων τίτλων. Η διοίκηση διατήρησε τον Έρικ τεν Χαχ κι έκανε μεταγραφές άνω των 100 εκατ. ευρώ προκειμένου να ανέβει επίπεδο το ρόστερ μετά την κατάκτηση του FA Cup. Πριν από το ματς με τη Φούλαμ έχασε στα πέναλτι με 7-6 από τη Μάντσεστερ Σίτι (1-1 κ.α.) στον τελικό του Community Shield, όπου σε γενικές γραμμές έδειξε πως είναι έτοιμη για την πρόκληση της πρώτης αγωνιστικής, αλλά και το ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για να φτάσει εκεί που θέλει.

H Φούλαμ, πάλι, συνεχίζει στην ίδια γραμμή με τις προηγούμενες σεζόν. Διατήρησε τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της, ενώ στο μεταγραφικό παζάρι έχασε σημαντικούς παίκτες, όπως ο μέσος Παλίνια κι ο αμυντικός Ανταραμπιόγιο, αλλά έκανε στοχευμένες κινήσεις για να καλύψει τα κενά τους, δίνοντας συνολικά 38,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση νέων παικτών. Δεν αποκλείεται να γίνουν κι άλλες μεταγραφές ως τη λήξη της διορίας. Στόχος της, εξάλλου, είναι να φτάσει σε μια άνετη παραμονή κι αν αναπτύξει μομέντουμ να παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα φιλικά έδειξε πολλά καλά στοιχεία.

Το στοίχημα στην Premier League μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι για τα καλά και το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ προσφέρει εκατοντάδες αγορές. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκάθαρο επιθετικό προσανατολισμό και θέλουν να το βγάλουν αυτό στο χορτάρι. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες και να σημειωθούν άνω των 2,5 τερμάτων δίνεται στο 1,80** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιαστούν προσηλωμένες στην αποστολή να μακιγιάρουν τις αδυναμίες τους και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα δυνατά τους όπλα. Γι’ αυτό και οι συνθέσεις στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Φούλαμ θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. O Έρικ τεν Χαχ δεν έχει τους αμυντικούς Γιόρο και Μαλάσια, ενώ υπάρχουν κι άλλοι με προβλήματα. Ο Μάρκο Σίλβα, πάλι, δεν έχει πονοκέφαλο σχετικά με τις επιλογές του.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το 1-0 ως ακριβές σκορ πρώτου ημιχρόνουπροσφέρεται στο 4,50** (από 4,10), ενώ το ημίχρονο/τελικό 1/1 δίνεται στο 2,85** (από 2,38) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ