Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπόκα Τζούνιορς-Κρουζέιρο με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Μπόκα Τζούνιορς-Κρουζέιρο με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/8/2024 13:25
Στο «La Bombonera» η Μπόκα Τζούνιορς αντιμετωπίζει την Κρουζέιρο (16/08, 03:30) για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Copa Sudamericana. Σε αυτή τη φάση τα ματς είναι διπλά, αλλά δεν υπάρχει παράταση. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα κοντραριστεί με τη νικήτρια του Λιμπερτάδ – Σπορτίβο Αμελιάνο. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν ανεπανάληπτες αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου και κορυφαίες επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών.

Ο άσος της Μπόκα Τζούνιορς δίνεται στο 2,23** και το διπλό της Κρουζέιρο παρουσιάζεται υψηλότερα στο 3,36** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική. SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στο Μπόκα Τζούνιορς – Κρουζέιρο η έδρα των Αργεντινών παίζει τον δικό της ρόλο, αφού εκεί μέσα έχουν δυνατά στατιστικά και μεγάλη παράδοση επιτυχιών στις διεθνείς διοργανώσεις της CONMEBOL. Ωστόσο, η Κρουζέιρο είναι κι εκείνη ομάδα με υψηλό στάτους και φιλοδοξίες. Στις 14 έως τώρα συναντήσεις τους, η Μπόκα Τζούνιορς έχει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες (15-12 γκολ).

Η Μπόκα Τζούνιορς πέρασε στους «16» αφού απέκλεισε την Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε στα νοκ άουτ play off του Copa Sudamericana με συνολικό σκορ 1-0. Πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις σ' εκείνη τη σειρά κι έδειξε γιατί θέλει πάρα πολύ να φτάσει μακριά στη φετινή έκδοση της διοργάνωσης. Στο μεταξύ, η Μπόκα Τζούνιορς παλεύει για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην Liga Profesional Argentina όσο και στο Κύπελλο της χώρας. Το τελευταίο διάστημα δείχνει να πατάει καλά στα πόδια της, ενώ έχει κάνει και μεταγραφές που περιμένει να τη βοηθήσουν σημαντικά. Προέρχεται από ματς απέναντι στην Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια εκτός έδρας (1-1) για το πρωτάθλημα Αργεντινής.

Η Κρουζέιρο, από τη μεριά της, πέρασε απευθείας στους «16» του Copa Sudamericana. Πήρε την πρώτη θέση του 2ου ομίλου με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες και 8-3 γκολ κι άφησε πίσω της την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα του Εκουαδόρ, την Αλιάνσα και την Ουνιόν Λα Καλέρα. O προπονητής Φερνάντο Σεάμπρα κάνει εξαιρετική δουλειά και η ομάδα του είναι ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο και στο δυνατό πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Γι' αυτό και υπάρχουν μεγάλοι στόχοι για τη διεθνή διοργάνωση. Το ματς με την Μπόκα Τζούνιορς, πάντως, έρχεται μετά από ντέρμπι με την Ατλέτικο Μινέιρο (0-0) για τη Serie A.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Στον αγωνιστικό τομέα του πολύ δυνατού ματς Μπόκα Τζούνιορς – Κρουζέιρο το στοίχημα για τους δύο συλλόγους έχει να κάνει με την παρουσίαση της καλύτερης εκδοχής τους. Οι δύο ομάδες δίνουν μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και θα επιχειρήσουν να ενδυναμώσουν τα θετικά τους στοιχεία για να κάνουν τη διαφορά και να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση. Σχετικά με τις ενδεκάδες, η Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Μπλοντέλ, Ρόχο, Λέμα. H Κρουζέιρο δεν έχει στο απόλυτο τον μεσοεπιθετικό Βερόν.

Το στοίχημα στο Copa Sudamericana είναι πάντοτε συναρπαστικό με σπουδαίες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα, πάθος, ένταση και μεγάλες φάσεις που κρίνουν τα ματς και τις προκρίσεις. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της γηπεδούχου με μηδέν παθητικό πληρώνει 3,95** (από 3,30), ενώ το Over 10.5 κόρνερ δίνεται στο 3,05** (από 2,75). Με Σούπερ Ενίσχυση, ο τριπλός συνδυασμός νίκη της Μπόκα Τζούνιορς, Over 2,5 γκολ και Έντινσον Καβάνι να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή προσφέρεται στο 7,50** (από 6,80) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ