Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξανά στην κορυφή η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ξανά στην κορυφή η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2014 20:03
Με δύο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ (44’, 77’), η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-1 την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, σημείωσε την 9η συνεχόμενη νίκη της και ετοιμάζεται για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την Μάντσεστερ Σίτι. Ισοφάρισε στο 45+2’ ο Ντεμέλ, ωστόσο είχε προηγηθεί φάουλ στον Μινιολέ.

Δεν σταματάει πουθενά η Λίβερπουλ, η οποία με δύο πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ, κέρδισε με 2-1 την Γουέστ Χαμ στο «Άπτον Παρκ», σημείωσε την 9η συνεχόμενη νίκη της και πέρασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ».

Οι «κόκκινοι» τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ομάδα του Σαμ Αλαρντάις, καθώς δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες (είχαν μόνο ένα δοκάρι με τον Σουάρες), ωστόσο στο 44’ το χέρι του Τόμκινς στην περιοχή, έδωσε την ευκαιρία στον Τζέραρντ να στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα και να «γράψει» το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Παρόλα αυτά, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να απαντήσει πριν το ημίχρονο, καθώς στις καθυστερήσεις ο Ντεμέλ ισοφάρισε από κοντά σε 1-1,εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Μινιολέ έχασε την μπάλα μετά από χτύπημα που δέχτηκε από τον πρώην «κόκκινο», Άντι Κάρολ.

Ωστόσο στην επανάληψη, η Λίβερπουλ κέρδισε νέο πέναλτι, όταν ο Φλάναγκαν ανατράπηκε από τον Αντριάν στο 71’ και ο Τζέραρντ δεν έχασε την ευκαιρία να «γράψει» το 2-1 και να περάσει παράλληλα τον Κένι Νταλγκλίς στην έκτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών για το σύλλογο με 173 γκολ!

Στα υπόλοιπα λεπτά η Γουέστ Χαμ δεν μπόρεσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να πανηγυρίσει ακόμα μια νίκη και να περάσει ξανά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, πέντε στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η πρώτη πεντάδα:

1. Λίβερπουλ 74 (33 παιχνίδια)

2. Τσέλσι 72 (33 παιχνίδια)

3. Μάντσεστερ Σίτι 70 (31 παιχνίδια)

4. Άρσεναλ 64 (33 παιχνίδια)

5. Έβερτον 63 (32 παιχνίδια)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.