Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 10 χρόνια η Λέστερ!

Επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 10 χρόνια η Λέστερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2014 01:50
Μετά από δέκα χρόνια απουσίας, η Λέστερ εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της Τσάμπιονσιπ.

Μπορεί πέρσι η Λέστερ να έφτασε στην «πηγή» αλλά να μην ήπιε… νερό (αποκλείστηκε στα πλει-οφ), ωστόσο τη φετινή σεζόν η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον απέδειξε πως ο επιμένων νικά, εξασφαλίζοντας την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της Τσάμπιονσιπ.

Και αυτό διότι οι «αλεπούδες» επικράτησαν με 2-1 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και παράλληλα η 3η ΚΠΡ ηττήθηκε με 2-1 από τη Μπόρνμουθ, αποτέλεσμα που διατήρησε τη διαφορά των δύο ομάδων στους 19 βαθμούς, η οποία δεν μπορεί να καλυφθεί πλέον.

Η Λέστερ είναι αήττητη για 16 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ βρίσκεται στο +10 από την 2η Μπέρνλι, η οποία εκτός απροόπτου θα γίνει η δεύτερη ομάδα που θα εξασφαλίσει το 2ο εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο παιχνίδι της Λέστερ στην πρώτη κατηγορία ήταν στις 15 Μαΐου του 2004 κόντρα στην πρωταθλήτρια τότε Άρσεναλ, με την ομάδα του Μίκι Άνταμς να είχε στη βασική της σύνθεση τον Νίκο Νταμπίζα!

Από τότε μέχρι σήμερα, από την Λέστερ έχουν περάσει 17 προπονητές, έχουν σημειωθεί δύο αλλαγές ιδιοκτησίας, ενώ για μια χρονιά η ομάδα υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία!

Θυμηθείτε τον απίστευτο αποκλεισμό που γνώρισε η Λέστερ στον περσινό ημιτελικό των πλει-οφ ανόδου με τη Γουότφορντ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.