Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Αγγλία

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Αγγλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2014 19:22
Σε σύλληψη επτά ποδοσφαιριστών μικρών επαγγελματικών κατηγοριών της Αγγλίας για τις κατηγορίες ότι εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδια αλλά και για ξέπλυμα χρήματος προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της χώρας.

Σε άλλες επτά συλλήψεις ποδοσφαιριστών για εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Αγγλίας. Οι ποδοσφαιριστές ανήκουν σε μικρές επαγγελματικές ομάδες (2η-4η κατηγορία) της βορειοδυτικής Αγγλίας, ενώ πριν από αυτούς, είχαν συλληφθεί ακόμα έξι με την ίδια κατηγορία!

Οι 13 ποδοσφαιριστές είναι από ηλικία 18 έως 30 ετών, ανακρίθηκαν από την αστυνομία και κατηγορούνται εκτός από εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια, για ξέπλυμα χρήματος.

Ένας από αυτούς είναι ο επιθετικός της Μπλάκμπερν, Τι Τζέι Κάμπελ ο οποίος συνελήφθηκε τον Δεκέμβριο, ενώ ο πρώτος ποδοσφαιριστής που το όνομα του βγήκε στη δημοσιότητα, είναι ο Σαμ Σοντζέ, πρώην πλέον παίκτης της Πόρτσμουθ και της Ξάνθης (!) ο οποίος κατηγορήθηκε ότι είχε συμφωνήσει να δεχτεί κόκκινη κάρτα με αντάλλαγμα 70 χιλιάδες λίρες.

Μάλιστα για να το πετύχει, είχε χτυπήσει δύο φορές τον Μπάξτερ της Όλνταμ στα γεννητικά του όργανα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.