Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάγκατ: «Θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα ο Μήτρογλου»

Μάγκατ: «Θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα ο Μήτρογλου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2014 18:52
Παρά τα αγγλικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο πως το πρόβλημα τραυματισμού του Μήτρογλου δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν, ο τεχνικός της Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ τόνισε πως ο Έλληνας φορ μπορεί να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στην ομάδα.

Ο Φέλιξ Μάγκατ είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα πως ο Κώστας Μήτρογλου θα ήταν στην αποστολή της Φούλαμ για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, ωστόσο ο Έλληνας φορ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο και γι’ αυτό παραμένει στην Μπολόνια της Ιταλίας, όπου ακολουθεί αποθεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο.

Μάλιστα χθεσινά δημοσιεύματα από την Αγγλία ανέφεραν πως ο Μήτρογλου δεν θα προλάβει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ πιθανότατα θα χάσει και το Μουντιάλ!

Ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός της Φούλαμ εξέφρασε τη πεποίθηση του πως ο διεθνής επιθετικός θα επιστρέψει στην ομάδα την επόμενη εβδομάδα:

«Ο Μήτρογλου θα επανέλθει. Κοιτάζουμε την κατάσταση του κάθε εβδομάδα και αυτή τη στιγμή πιστεύω πως θα είναι μαζί μας την επόμενη εβδομάδα».

Ο ίδιος διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την Φούλαμ, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του χρειάζεται τέσσερις νίκες στα εναπομείναντα έξι παιχνίδια για να παραμείνει στην κατηγορία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.