Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Όρτα θέλει Ολυμπιακό αλλά τη μεταγραφή του εξελίσσεται σε «σκληρό»... πόκερ με τη Μπράγκα

Ο Όρτα θέλει Ολυμπιακό αλλά τη μεταγραφή του εξελίσσεται σε «σκληρό»... πόκερ με τη Μπράγκα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
1/8/2024 12:20
Σε σίριαλ φαίνεται πως θα εξελιχθεί η προσπάθεια απόκτησης του Αντρέ Όρτα από τον Ολυμπιακό.

Πριν από λίγες ημέρες η μεταγραφή έμοιαζε «τελειωμένη» υπόθεση και πως απέμεναν μόνο τα τυπικά, ωστόσο η Μπράγκα φαίνεται να αξιώνει παραπάνω χρήματα από τους «ερυθρόλευκους», αλλάζοντας την αρχική συμφωνία.

Το ακριβές ποσό στο οποίο είχε επέλθει συμφωνία, αλλά και το νέο πλέον που ζητά η Μπράγκα δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά φαίνεται πως και τα δύο είναι κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, με τους Πορτογάλους να προσπαθούν να έχουν παραπάνω κέρδος αφού το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη ανήκει έτσι κι αλλιώς τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Ο Όρτα πάντως θέλει δεδομένα Ολυμπιακό και το γεγονός πως έμεινε εκτός αποστολής για το προσεχές ευρωπαϊκό ματς της Μπράγκα με τη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα στο πλαίσιο των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ, δείχνει ξεκάθαρα πως και οι Πορτογάλοι τραβάνε το... σχοινί για καθαρά οικονομικούς λόγους κι όχι επειδή ο παίκτης ξαφνικά υπολογίζεται.

Οι Πειραιώτες δεν εγκαταλείπουν πάντως την υπόθεση, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν και πίσω από την αρχική συμφωνία της περασμένης Παρασκευής (26/7), οπότε μπαίνουμε πλέον σε κατάσταση που θυμίζει «πόκερ» με συνεχή παιχνίδια τακτικής για να φανεί αν στο τέλος ο παίκτης θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.