L’ Equipe: «Πρόταση του Άρη στην Λοριάν για τον Μπάμπα»
Δημοσίευμα της L’ Equipe υποστηρίζει ότι ο Άρης κατέθεσε πρόταση στη Λοριάν για το δανεισμό του 23χρονου Ιβοριανού φορ Μοχάμεντ Μπάμπα και θα πάρει απάντηση έως την Δευτέρα (14/7).Για τον Ιβοριανό επιθετικό Μοχάμεντ Μπάμπα κινείται ο Άρης σύμφωνα με την L’ Equipe. Το γαλλικό Μέσο υποστηρίζει ότι οι «κίτρινοι» κατέθεσαν πρόταση στην Λοριάν για το δανεισμό του 23χρονου στράικερ και ο σύλλογος θα απαντήσει έως την Δευτέρα (14/7).
Το δημοσίευμα τονίζει μάλιστα πως για αρκετές μεταγραφικές περιόδους, ο Μπάμπα, που έχει συμβόλαιο έως το 2028, προσεγγίζεται από αρκετές ομάδες χωρίς ποτέ να φύγει από τη Λοριάν.
Την περασμένη σεζόν, ο Ιβοριανός πραγματοποίησε 18 εμφανίσεις στη Λιγκ 2 της Γαλλίας, πετυχαίνοντας τρία γκολ και επτά ασίστ.
Το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη ο Ράτσιτς
Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι ο διεθνής Σέρβος αμυντικός χαφ, Ούρος Ράτσιτς, θα φτάσει το μεσημέρι της Κυριακής (13/7, 15:20) στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη.