Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με απουσίες στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Με απουσίες στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2014 17:40
Με αρκετές απουσίες ταξιδεύει στην Αθήνα για τον αυριανό πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ. Εκτός για δύο εβδομάδες ο Χούσεν

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Γιώργο Γεωργιάδη να αφήνει εκτός αποστολής τον Χούσεν ο οποίος έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στη γάμπα και θα μείνει εκτός δράσης δεκαπέντε μέρες.

Εκτός έμειναν και οι Κατσικάς, Γεωργιάδης, Μαντούρο, Μάρτενς, Πόζογλου και Ολίσε αλλά και οι τραυματίες Γκσπούρνινγκ, Λάζαρ.

Αντίθετα ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ευθύμη Κουλούρη ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καλλονή (2-1).

Η τελευταία προπόνηση που διεξήχθη στην Τούμπα περιείχε ασκήσεις φυσικής τόνωσης, τεχνικής και εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κάτσε, Νάτχο, Νίνη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.